Koncerti u narednih 7 dana

Čitav grad u rimtu odlične muzike za ples

Subota 09. feb 2019.

cover image

Činilo se da će koncerti otići na odmor nakon januarskog gustog rasporeda. Srećom, prognoze su bile pogrešne. Raspevani februar ima za cilj da svakog dana đuskate uz omiljene muzičare. Ne postoji žanr koji nije dostupan. Niti prostor u kome neće biti dobre atmosfere.

Već 10. februara od 11:00 na Kolarcu će se uživati uz ansambl Renesans i repertoar "Muzika kraljeva". Klasična muzika u kasno jutarnje doba je više od dobre zabave. Osim kvalitetnog zvuka, dobićete i dozu sjajnog raspoloženja.

Bebe dobrodošle u filharmoniju! Ne samo jednom već tri puta. Koncerti su zakazani za 11., 12. i 13. februar od 11:00, odnosno 12:30. Beogradska filharmonija će u svojoj kući ugostiti stvarno najmlađu publiku. Veoma popularan događaj zbog specijalne organizacije prostora ima ograničene kapacitete. Bebe će se šetati, tačnije puzati po celoj sali. Inače, obožavaju klasične note. Proverite i sami.


Tom Odell premijerno gostuje 12. februara od 20:00 do 23:00 u Hali sportova "Ranko Žeravica". Mladi Britanac je velikom brzinom osvojio brojne nagrade i naklonost publike širom sveta. Senzualan glas, britanski šarm i melodije će vas osvojiti u prvim minutima uživo nastupa.

Koncerti za Svetog Trifuna i Dan zaljubljenih nisu izostali ni ove godine. Istog dana, 14. februara u Beogradu na različitim lokacijama pevaju i sviraju Masimo Savić, Vampiri, Đura i mornari, Deca iz vode i Neno Belan plus Fiumens. Počinju u približno isto vreme tako da ćete morati da odaberete samo jedan. Za vino ne možemo da garantujemo. Zato će atmosfera na svakom nastupu biti apsolutno romantična.

Uživo punom snagom. Udruženje rok muzičara Srbije poziva na drugi "Hith" festival koji će se realizovati od 15. do 17. februara u prostorijama udruženja. Nastupiće devet bendova i to Vrane Kamene, Muzika poludelih, Bednici, Overdrive, Kamene Kare, Lem Jem, Brat, Veto i She Love Pablo. Biće žestoko sa ovoliko alternativnog roka.

Legendarne Legende u Sava centru. Tradicija duga četvrtinu veka je simbol beogradske muzike. Spektakl kakav samo Ivan i članovi benda mogu da prirede je zagarantovan. Požurite po karte, Legende su obećale samo najveće hitove. Sava centar, 16. februar od 20:00.

Vraćamo se na početak muzičke priče. Sedam dana u Beogradu počinje i završava se u Kolarčevoj zadužbini. U okviru serije "Kolarčev podijum kamerne muzike" 17. februara od 11:00 u Velikoj dvorani nastupa kamerni trio Kontrasti. Zna se da na ovoj adresi ne može svako da nastupa. Ali može svako da prisustvuje i oplemeni svoje vreme savršenom muzikom.