Концерти у наредних 7 дана

Читав град у римту одличне музике за плес

Субота 09. феб 2019.

cover image

Чинило се да ће концерти отићи на одмор након јануарског густог распореда. Срећом, прогнозе су биле погрешне. Распевани фебруар има за циљ да сваког дана ђускате уз омиљене музичаре. Не постоји жанр који није доступан. Нити простор у коме неће бити добре атмосфере.

Већ 10. фебруара од 11:00 на Коларцу ће се уживати уз ансамбл Ренесанс и репертоар "Музика краљева". Класична музика у касно јутарње доба је више од добре забаве. Осим квалитетног звука, добићете и дозу сјајног расположења.

Бебе добродошле у филхармонију! Не само једном већ три пута. Концерти су заказани за 11., 12. и 13. фебруар од 11:00, односно 12:30. Београдска филхармонија ће у својој кући угостити стварно најмлађу публику. Веома популаран догађај због специјалне организације простора има ограничене капацитете. Бебе ће се шетати, тачније пузати по целој сали. Иначе, обожавају класичне ноте. Проверите и сами.


Tom Odell премијерно гостује 12. фебруара од 20:00 до 23:00 у Хали спортова "Ранко Жеравица". Млади Британац је великом брзином освојио бројне награде и наклоност публике широм света. Сензуалан глас, британски шарм и мелодије ће вас освојити у првим минутима уживо наступа.

Концерти за Светог Трифуна и Дан заљубљених нису изостали ни ове године. Истог дана, 14. фебруара у Београду на различитим локацијама певају и свирају Масимо Савић, Вампири, Ђура и морнари, Деца из воде и Нено Белан плус Фиуменс. Почињу у приближно исто време тако да ћете морати да одаберете само један. За вино не можемо да гарантујемо. Зато ће атмосфера на сваком наступу бити апсолутно романтична.

Уживо пуном снагом. Удружење рок музичара Србије позива на други "Hith" фестивал који ће се реализовати од 15. до 17. фебруара у просторијама удружења. Наступиће девет бендова и то Вране Камене, Музика полуделих, Бедници, Overdrive, Камене Каре, Lem Jem, Брат, Вето и She Love Pablo. Биће жестоко са оволико алтернативног рока.

Легендарне Легенде у Сава центру. Традиција дуга четвртину века је симбол београдске музике. Спектакл какав само Иван и чланови бенда могу да приреде је загарантован. Пожурите по карте, Легенде су обећале само највеће хитове. Сава центар, 16. фебруар од 20:00.

Враћамо се на почетак музичке приче. Седам дана у Београду почиње и завршава се у Коларчевој задужбини. У оквиру серије "Коларчев подијум камерне музике" 17. фебруара од 11:00 у Великој дворани наступа камерни трио Контрасти. Зна се да на овој адреси не може свако да наступа. Али може свако да присуствује и оплемени своје време савршеном музиком.