Концерти до краја јануара

Финиш новогодишњег расположења уз велика музичка дешавања

Среда 23. јан 2019.

cover image

Јануарски концерти су били баш разноврсни. И сваки је донео врхунску забаву. Од дочека Нове године, готово сваког дана се широм глада слушала одлична музика. Последњи дани у јануару ће звучати још боље. Пред нама су три велике музичке манифестације у само неколико дана.

Међународни музички фестивал "Роси фест" се одржава од 25. до 28. јануара на неколико локација. Лик и дело Саломона Росија су инспирисали организаторе да створе еминентан догађај посвећен нотама без рока трајања. Дебитантско издање је испунило сва очекивања и сада је време за фестивал под редним бројем два. Још бољи, још већи са још више маестралих младих уметника. Мајсторски курсеви соло певања, професорска предавања, пројекција филма, опера и три концерта чине овогодишњи програм.

Љубитељи популарне домаће музике са нестрпљењем очекују 29. јануар и велики догађај "Music Award Ceremony" у Штарк Арени. Више од 60 познатих лица са српске и регионалне сцене ће током четири сата програма, од 20:00 до 01:00 уживо забављати публику. Прву по реду манифестацију овог типа ће обележити живи наступи великих звезда, а најбољи од најбољих ће освојити неку од тридесет награда. Уколико признајете искључиво домаћи ритам, заузмите своје место у арени и уживајте.


Последњи јануарски дан је резервисан за један сасвим посебан концерт. Корни група се након паузе од тридесет година поново окупља у Сава центру. Дуго очекивани come back стартује у 20:30. Корнелије Ковач, творац и лидер бенда обећава да ће свирати нумере због којих ова група, основана 1968. године и данас има бројну публику. Поред Бате, на бину ће се попети и оригинални чланови, Дадо Топић и Јосип Бочек. Представници нове поставе - Пеђа Милановић, Александар Милетић и Ратко Љубичић су увежбани и спремни за нову страницу историје култне групе.