Garden Sessions концерти у Ботаничкој башти

Проверено позитивна атмосфера и бескомпромисно одлична музика ће учинити да последњи дани јула у граду буду бољи него одмор на мору

Субота 23. јул 2022.

cover image

Центар београдских фестивала, ЦЕБЕФ, поново организује серију добре музике у Ботаничкој башти "Јевремовац". Од 23. до 29. јула са почетком у 20:30, из вечери у вече за вас ће певати и свирати реномирани музичари и то следећим редоследом:

23. јул - Коља и Гробовласници

24. јул - Дадо Топић Time after Time

25. јул - Звонко Богдан

26. јул - Зое Кида

27. јул - Саша Ковачевић

28. јул - Васил Хаџиманов и Бојан Зулфикарпашић - Клавирски дуо

29. јул - Дел Арно бенд

Издање за лето 2022 отвара Никола Коља Пејаковић са бендом Гробовласници. Мултиталентовани уметник оставља снажан печат само што дотакне сферу музике, режије и глуме. Остварен, познат и од публике препознат као сјајан извођач је прави избор за дебитанско музичко дружење у овој сесији.

Иги Поп са ових простора односно Дадо Топић је жива легенда регионалне рок сцене. Уколико је одлучио да свира старе ствари, спремите се да вас понесе талас успомена у сјајном ритму. Ако је репертоар сачињен од новијих песама, опет ће бити феноменално слушати господина коме време не може апсолутно ништа.

Музика за тамбураше једнако Звонко Богдан. Краљ тамбурашког ритма је обавезан гост на величанственим догађајима попут овог. Емоције у првом плану, а телефон нека остане у торби. Забележите срцем уместо камером музику коју волите.

Дама Зое Кида ће по први пут, управо овде, извести солистички концерт. Премијера аутентичног стила који негује Ана Радоњић - Зое Кида је омиљен међу публиком квалитетног бита. Дугогодишње искуство обећава ђускање уз осмех од првог до последњег тренутка концерта.

Када Саша Ковачевић најави концерт, женска публика крене у припреме за провод. Певач који својим песмама изазива буру осећања не оставља места за паузу од романтке у ваздуху. Заљубљени, обавезно дођите.

Претпоследњи музички сусрет ће обележити величанствени клавирски дуо - Васил Хаџиманов и Бојан Зулфикарпашић. Интернационални музички хедонизам који стварају ова два изврсна уметника не престаје да импресионира публику и критику широм земље, широм света. Награђени десетине пута за досадашњи рад изнова фасцинирају. Посебно када се слушају уживо.

За крај фестивала бину заузима Дел Арно бенд. Нема особе која није чула за њих. Нема тог слуха који се барем једном није препустио њиховој фабрици музике. Први реге бенд у региону постоји од давне 1986. године. Толико тога је описано у њиховим песмама. Бескрајно инспиративно, креативно и обавезно музичко путовање вас чека. Не пропустите раритетни ритам.

Улаз у концертну зону је из Улице Војводе Добрњца. Поред улазница важно је да понесете добро расположење и енергију за певање и играње под отвореним небом. Музички догађај за све генерације и укусе је проверена забава у центру Београда.