Jason Derulo: светска звезда у Арени

Сјајна журка у ритму модерне музике

Понедељак 22. окт 2018.

cover image

Популарни владар поп сцене, Jason Derulo, наступа 28. октобра од 20:00 у Штарк Арени. Музичку индустрију је прво освојио као текстописац. Pitbull, Sean Kingston и Diddy су само неки од извођача за које је писао песме. Почетак певачке каријере се догодио у лето 2009. када је објавио први сингл "Whatcha Say". Више него успешан старт о коме сањају сви музичари.


Да није у питању само почетничка срећа говори невероватан успех који је уследио са песмама Talk Dirty, In My Head, Don't Wanna Go Home. Након шест недеља сарадње са Лејди Гагом на њеној турнеји "Monster Ball Tour" Jason је апсолутно освојио цео свет. Није само икона попа препознала његов квалитет. У своју биографију је за кратак период уписао сарадње са водећим звездама међу којима су најпознатији David Guetta, Niki Minaj, Snoop Dogg и 2 Chainz.


Jason Joel Desrouleaux је рођен 21. септембра 1989. у Америци. Певач, текстописац и професионални играч је увелико незаобилазно име на водећим топ листама и музичким такмичењима у различитим категоријама. Бројне награде, милионски прегледи и фантастични тиражи потврђују несвакидашњи таленат овог младог момка.