Бркови прослављају 20 година бенда

Чувени бенд прославља велики јубилеј спектакуларним концертом у Београду

Петак 09. феб 2024.

cover image

Популарна балканска punk folk wellness атракција Бркови, током ове године обележава 20 година постојања низом концерата у региону, а највећи самостални београдски концерт до сада биће одржан у суботу, 11. маја на Калемегдану.

Чланови састава Бркови су поручили својим фановимапоручили својим фановима: "Видимо се, бит ће најбоље икад!" и најавили маратонски спектакл и несвакидашњи аудио-визуелни шоу, пажљиво изрежиран и испродуциран у складу са највећим светским стандардима, користећи најсавременију и најквалитетнију продукцијску опрему у региону.


Овај музички подухват је јединствена прилика за све љубитеље бенда да присуствују највећем и најимпресивнијем концерту у дводеценијској каријери бенда, који ће бити реализован као један од најзахтевнијих мултимедијалних пројеката на нашим просторима, уз оригинални перформанс представљен у посебно дизајнираном сценографском концепту.

Бркови су за две деценије постојања издали осам студијских албума и одржали безброј концерата широм Балкана и Европе, а последњих година су постали једна од најтраженијих концертних атракција у региону. Бенд је поред сјајне енергије коју пружа својој публици познат и по свом јединственом стилу који су сами назвали "PunkFolkWellness", мешајући народну музику првенствено са панком и роком, а повремено и са другим музичким жанровима као што су метал и реге.


У својој досадашњој каријери су остварили низ хитова од којих су најзапаженији "Боље да сам с френдовима пио рујно вино", "Опасно се дрогирам", "Хоћу да ми дијете слуша народњаке", "Секс и дрога", "Мала", "Balkan Star", "Хормон среће", "Само пијан могу", "Срећо лаку ноћ", "Нисам ја за тебе", "Толеранција", "А ја ћу да пијем", "Више ни панкери не слушају панк", а који на стриминг платформама имају више од 100 милиона слушања.

Ограничени контигент улазница за велики београдски концерт Бркова је у продаји по промотивној цени од 1.650 динара за регуларне и 2.000 динара за фан пит, онлајн и путем продајних мрежа DD Tickets-a и Tickets-а до 15. фебруара или до истека залиха. Након ових, у продају ће бити пуштен нови контигент улазница по следећем ценовном рангу који ће се мењати све до дана концерта.