Brkovi proslavljaju 20 godina benda

Čuveni bend proslavlja veliki jubilej spektakularnim koncertom u Beogradu

Petak 09. feb 2024.

cover image

Popularna balkanska punk folk wellness atrakcija Brkovi, tokom ove godine obeležava 20 godina postojanja nizom koncerata u regionu, a najveći samostalni beogradski koncert do sada biće održan u subotu, 11. maja na Kalemegdanu.

Članovi sastava Brkovi su poručili svojim fanovimaporučili svojim fanovima: "Vidimo se, bit će najbolje ikad!" i najavili maratonski spektakl i nesvakidašnji audio-vizuelni šou, pažljivo izrežiran i isproduciran u skladu sa najvećim svetskim standardima, koristeći najsavremeniju i najkvalitetniju produkcijsku opremu u regionu.


Ovaj muzički poduhvat je jedinstvena prilika za sve ljubitelje benda da prisustvuju najvećem i najimpresivnijem koncertu u dvodecenijskoj karijeri benda, koji će biti realizovan kao jedan od najzahtevnijih multimedijalnih projekata na našim prostorima, uz originalni performans predstavljen u posebno dizajniranom scenografskom konceptu.

Brkovi su za dve decenije postojanja izdali osam studijskih albuma i održali bezbroj koncerata širom Balkana i Evrope, a poslednjih godina su postali jedna od najtraženijih koncertnih atrakcija u regionu. Bend je pored sjajne energije koju pruža svojoj publici poznat i po svom jedinstvenom stilu koji su sami nazvali "PunkFolkWellness", mešajući narodnu muziku prvenstveno sa pankom i rokom, a povremeno i sa drugim muzičkim žanrovima kao što su metal i rege.


U svojoj dosadašnjoj karijeri su ostvarili niz hitova od kojih su najzapaženiji "Bolje da sam s frendovima pio rujno vino", "Opasno se drogiram", "Hoću da mi dijete sluša narodnjake", "Seks i droga", "Mala", "Balkan Star", "Hormon sreće", "Samo pijan mogu", "Srećo laku noć", "Nisam ja za tebe", "Tolerancija", "A ja ću da pijem", "Više ni pankeri ne slušaju pank", a koji na striming platformama imaju više od 100 miliona slušanja.

Ograničeni kontigent ulaznica za veliki beogradski koncert Brkova je u prodaji po promotivnoj ceni od 1.650 dinara za regularne i 2.000 dinara za fan pit, onlajn i putem prodajnih mreža DD Tickets-a i Tickets-a do 15. februara ili do isteka zaliha. Nakon ovih, u prodaju će biti pušten novi kontigent ulaznica po sledećem cenovnom rangu koji će se menjati sve do dana koncerta.