Vikend muzički program

Poslednji majski pozdrav i doček junskih akcija uz potpuno različitu muziku. Koncerti u Beogradu koji neće razočarati ni jedan jedini par ušiju

Utorak 30. maj 2023.

cover image

Zašto ne bi okrenuli buku na ritam? Ignorišite sve što vam ne prija i krenite put dobre muzike. Ovo su top 3 predloga za provod uz velika imena domaće i svetske muzičke industrije. Stižu sreda, četvrtak i petak kakve ste dugo čekali.

Novi BitefArtKafe i Kutiman spremaju nezaboravno veče. Sjajan izvođač gostuje 31. maja od 22:00. Rezervacije su obavezne kao i đuskanje u unikatnom ritmu. Uživo premijera na ovim prostorima obećava drugačiji kvalitetan muzički pristup. Kutiman je svetski poznati muzičar i pevač za koga nema granica u stvaranju. Bazična inspiracija - Indija, obojena ličnim pečatom i percepcijom - afrobit, džez, bogato ušuškana gitara, fank. Zvuči neverovatno ali samo u tekstu. Na nastupu je fascinantno. Ne propustite specijal koncertnog serijala Musicology Sessions.

Nestvarna pijanistikinja Lola Astanova nastupa u Beogradu. MTS dvorana, 1. jun od 20:00, požurite jer njena muzika zaista ne može da čeka. Izuzetno talentovana, nestvarno lepa, mlada umetnica očarava na prvi pogled. Sa prvim notama će vas povesti na daleko muzičko putovanje, kakvo vam je neophodno u ovom trenutku.

Kalemegdan zove. Red Bull SoundClash 2. juna od 21:00 predstavlja dve pevačice u novom izdanju. Lepa Brena i Senida (Senidah) će pokazati svoje dokazano umeće u novom i po najavama, do sada neviđenom performansu. Muzika i kreativnost, spektakl i energija.

Biće svega kroz sedam rundi "obračuna" dve dame, dve dive koje haraju domaćim terenom. Biće interesantno čuti kako pevaju svoje hitove u novom aranžmanu, a poslasticu čini rotacija pevanja poznatih numera. Lepa Brena će pevati Senidine hitove i obrnuto. Jugoslovenka i Balkanka u Beogradu na muzičkom okršaju sezone su spremne za vas.