Викенд музички програм

Последњи мајски поздрав и дочек јунских акција уз потпуно различиту музику. Концерти у Београду који неће разочарати ни један једини пар ушију

Уторак 30. мај 2023.

cover image

Зашто не би окренули буку на ритам? Игноришите све што вам не прија и крените пут добре музике. Ово су топ 3 предлога за провод уз велика имена домаће и светске музичке индустрије. Стижу среда, четвртак и петак какве сте дуго чекали.

Нови БитефАртКафе и Кутиман спремају незаборавно вече. Сјајан извођач гостује 31. маја од 22:00. Резервације су обавезне као и ђускање у уникатном ритму. Уживо премијера на овим просторима обећава другачији квалитетан музички приступ. Кутиман је светски познати музичар и певач за кога нема граница у стварању. Базична инспирација - Индија, обојена личним печатом и перцепцијом - афробит, џез, богато ушушкана гитара, фанк. Звучи невероватно али само у тексту. На наступу је фасцинантно. Не пропустите специјал концертног серијала Musicology Sessions.

Нестварна пијанистикиња Лола Астанова наступа у Београду. МТС дворана, 1. јун од 20:00, пожурите јер њена музика заиста не може да чека. Изузетно талентована, нестварно лепа, млада уметница очарава на први поглед. Са првим нотама ће вас повести на далеко музичко путовање, какво вам је неопходно у овом тренутку.

Калемегдан зове. Red Bull SoundClash 2. јуна од 21:00 представља две певачице у новом издању. Лепа Брена и Сенида (Senidah) ће показати своје доказано умеће у новом и по најавама, до сада невиђеном перформансу. Музика и креативност, спектакл и енергија.

Биће свега кроз седам рунди "обрачуна" две даме, две диве које харају домаћим тереном. Биће интересантно чути како певају своје хитове у новом аранжману, а посластицу чини ротација певања познатих нумера. Лепа Брена ће певати Сенидине хитове и обрнуто. Југословенка и Балканка у Београду на музичком окршају сезоне су спремне за вас.