Garden Sessions у Ботаничкој башти

Четири озбиљно добра музичка догађаја по којима ће се памтити лето у граду

Среда 12. јул 2023.

cover image

Концерти Garden Sessions у Ботаничкој башти ускоро стижу на градски репертоар. Центар Београдских фестивала ЦЕБЕФ се потрудио да и ове године организује спектакл за љубитеље домаће музике уживо. Четири пута да за четири велика концерта!

Програм Garden Sessions 2023

20. 7.
Марчело и бенд
21.7.Канда, Коџа и Небојша
22.7.Тијана Богићевић
23.7.Бајага и инструктори

Сви концерти почињу од 20:30. Ботаничка башта Јевремовац ће током трајања музичких вечери бити галаксија сјајног ритма и широких осмеха. Обавезно се придружите магији под отвореним небом.

Први концерт у низу ће бити наступ Марчела и његовог бенда. И то слављенички. Марко Шелић Марчело ове године обележава пуне две деценије од емитовања првог студијског дела, а на овој манифестацији ће наступити са читавим бендом са којим је снимао прве звуке. Александар Јовановић Шљука (вокал и клавијатуре), Филип Крумес (виолина), Max Kochetov (саксофон), Марко Фабру (бас), Александар Цветковић Драма (бубањ), Невена Глибетић Ненси (вокал) и Раде Склопић Раид (ди-џеј и додатне клавијатуре) ће заједно са Марчелом презентовати бит по коме су одавно препознатљиви и признати широм земље и региона.

Рок, реге, фанк и џез обојени специфичним печатом су стил који негује бенд из Београда Канда, Коџа и Небојша. ККН унија добро зна шта публика воли, зато су и незаобилазна екипа на готово свим еминентним музичким окупљањима. Оливер Нектаријевић (вокал), Јанко Мостарлић (гитара), Недан Пејовић (гитара), Бошко Станојевић (бас) и Владан Рајовић (бубањ) су чланови бенда који ће вас забављати друге вечери.

Тијана Богићевић, многима фаворит међу женским вокалима из целе Србије долази да вам додирне душу својим талентом. Победница последњег издања "Београдског пролећа" и представница Србије на Песми Евровизије 2017. године је прошлог лета објавила студијски албум који је публика феноменално прихватила. Поп мелодије у Тијанином стилу се тако добро уклапају у топле летње ноћи. Уверите се уживо у суботу, 22. јула од 20:30.

Четврте, последње вечери наступа Момчило Бајагић - Бајага и инструктори. Владари домаћег рок звука без рока трајања деценијама диктирају перфектно расположење својим песмама. Увек је другачије, а заувек савршено слушати чисту поезију уз музику уживо. Оваква музичка посластица у центру Београда се не пропушта.