Jason Derulo: svetska zvezda u Areni

Sjajna žurka u ritmu moderne muzike

Ponedeljak 22. okt 2018.

cover image

Popularni vladar pop scene, Jason Derulo, nastupa 28. oktobra od 20:00 u Štark Areni. Muzičku industriju je prvo osvojio kao tekstopisac. Pitbull, Sean Kingston i Diddy su samo neki od izvođača za koje je pisao pesme. Početak pevačke karijere se dogodio u leto 2009. kada je objavio prvi singl "Whatcha Say". Više nego uspešan start o kome sanjaju svi muzičari.


Da nije u pitanju samo početnička sreća govori neverovatan uspeh koji je usledio sa pesmama Talk Dirty, In My Head, Don't Wanna Go Home. Nakon šest nedelja saradnje sa Lejdi Gagom na njenoj turneji "Monster Ball Tour" Jason je apsolutno osvojio ceo svet. Nije samo ikona popa prepoznala njegov kvalitet. U svoju biografiju je za kratak period upisao saradnje sa vodećim zvezdama među kojima su najpoznatiji David Guetta, Niki Minaj, Snoop Dogg i 2 Chainz.


Jason Joel Desrouleaux je rođen 21. septembra 1989. u Americi. Pevač, tekstopisac i profesionalni igrač je uveliko nezaobilazno ime na vodećim top listama i muzičkim takmičenjima u različitim kategorijama. Brojne nagrade, milionski pregledi i fantastični tiraži potvrđuju nesvakidašnji talenat ovog mladog momka.