Najveći hitovi Erosa Ramacotija

Do velikog koncerta u Beogradu nije ostalo još mnogo vremena. Ipak, ima sasvim dovoljno minuta da se preslušaju najpoznatije pesme fascinantog muzičara

Subota 17. avg 2019.

cover image

U okviru velike svetske turneje, Eros Ramacoti nastupa 24. septembra u Beogradu. Štark Arena će biti ispunjena do poslednjeg mesta. Svaki milimetar prostora će vrveti od emocija i savršene muzike.

Eros Walter Luciano Ramazzotti. Pevač, kompozitor i tekstopisac uz čije ime uvek stoji prefiks naj. Večni mladić iz Italije ne prestaje da osvaja publiku na svim meridijanima. Tako je od prvog dana kada je stupio na scenu, od davnih osamdesetih. O njemu je gotovo sve rečeno. O njemu mnogo više od reči govori njegova muzika. Dame i gospodo, pojačajte svoje uređaje. Kreće top 5 pesama Erosa Ramacotija. Uživajte.

1. Eros Ramazzoti, Tina Turner - Cosas De La Vida


2. Eros Ramazzotti - Un'Emozione Per Sempre


3. Eros Ramazzoti, Cher - Piu' Che Puoi


4. Eros Ramazzotti - Otra Como Tu (Un'Altra Te)


5. Eros Ramazzotti, Anastacia - I Belong To You


Redak primerak italijanske muzike je ostvario veličanstveni uspeh. Sa više od 60 miliona prodatih audio zapisa se smatra velikanom koji je svojim talentom ostavio neizbrisivi pečat na globalne muzičke tokove. Saradnja sa Šer, Tinom Tarner, Bočelijem, Džo Kokerom i drugim umetnicima je samo jedna muzička nit u njegovoj biografiji. Impresivan. Uvek džentlmen. Zvezda koja ne prestaje da sija.