Највећи хитови Ероса Рамацотија

До великог концерта у Београду није остало још много времена. Ипак, има сасвим довољно минута да се преслушају најпознатије песме фасцинантог музичара

Субота 17. авг 2019.

cover image

У оквиру велике светске турнеје, Ерос Рамацоти наступа 24. септембра у Београду. Штарк Арена ће бити испуњена до последњег места. Сваки милиметар простора ће врвети од емоција и савршене музике.

Eros Walter Luciano Ramazzotti. Певач, композитор и текстописац уз чије име увек стоји префикс нај. Вечни младић из Италије не престаје да осваја публику на свим меридијанима. Тако је од првог дана када је ступио на сцену, од давних осамдесетих. О њему је готово све речено. О њему много више од речи говори његова музика. Даме и господо, појачајте своје уређаје. Креће топ 5 песама Ероса Рамацотија. Уживајте.

1. Eros Ramazzoti, Tina Turner - Cosas De La Vida


2. Eros Ramazzotti - Un'Emozione Per Sempre


3. Eros Ramazzoti, Cher - Piu' Che Puoi


4. Eros Ramazzotti - Otra Como Tu (Un'Altra Te)


5. Eros Ramazzotti, Anastacia - I Belong To You


Редак примерак италијанске музике је остварио величанствени успех. Са више од 60 милиона продатих аудио записа се сматра великаном који је својим талентом оставио неизбрисиви печат на глобалне музичке токове. Сарадња са Шер, Тином Тарнер, Бочелијем, Џо Кокером и другим уметницима је само једна музичка нит у његовој биографији. Импресиван. Увек џентлмен. Звезда која не престаје да сија.