Šta morate da vidite na Bir Festu

Belgrade Beer Fest 2022 je počeo! Najveći festival muzike i piva za ovu godinu ima nikada bolji program za provod ikada

Petak 19. avg 2022.

cover image

Tomi Emanuel, Bajaga i drugi, svojim dobro poznatim akordima su otvorili Bir Fest na Ušću. Do 21. avgusta publika iz čitavog regiona će imati prilike da uživo čuje omiljene muzičare.

Masimo Savić, Deca Loših muzičara, Nipple People, Kosheen, Luka Rajić, Džepovi, Atomsko sklonište i Penthouse Band će diktirati ritam u petak, 19. avgusta. Trećeg dana festivala, 20. avugsta Senidah, Zbogom Brus Li, Love Hunters, Psihomodo Pop, Rok Apoteka, Bendx, Blaža i Kljunovi i Rainmaker će svirati za desetine hiljada posetilaca. Poslednjeg dana, 21. avgusta nastupaju Konstrakta, E-Play, Osvajači i Queen Real Tribute. Za četiri dana trajanja, na četiri bine će prodefilovati preko 50 izvođača.

Beer Market će predstaviti više od 300 etiketa piva. Posebnu pažnju zaslužuju proizvođači piva u Srbiji. Ukoliko još uvek niste probali vrhunsko pivo iz Srpske kuće piva, sada je vreme da zaplovite u ritmu njihovog najpoznatijeg piva pod imenom Mala Barka. Premium lager 100% iz Srbije je nosilac žigova "Čuvarkuća" i "Srpski kvalitet", a nije mu odoleo ni stručni žiri na Novosadskom sajmu gde su osvojili nagradu 2021. i 2022. godine. Još jedno pivo dolazi iz iste manufakture - Ljubomir, u čast Ljubomira Micića. Ipa pivo sa 5.1% i više hmelja se mora probati pod vedrim nebom na Ušću.

Pored muzike i piva, Cloud zona nudi brojne sadržaje za zabavu. Luna park, Panorama balon, Ultimativni selfi toranj, Selfi muzej, Craft Beer Land, Silent Disco su samo neke od atrakcija. Najveća atrakcija koja se premijerno dešava uživo je Moto Platz zona. Moto skup garantovano će podići adrenalin. Zid smrti, kaskaderske akrobacije, izložba personalizovanih motora, oldajmera, studio za tetoviranje i još mnogo toga se uveliko dešava na Bir Festu. Za motoriste je obezbeđen kamp kao i parking. Pravac Ušće, pravac u vrhunski provod!