Шта морате да видите на Бир Фесту

Belgrade Beer Fest 2022 је почео! Највећи фестивал музике и пива за ову годину има никада бољи програм за провод икада

Петак 19. авг 2022.

cover image

Томи Емануел, Бајага и други, својим добро познатим акордима су отворили Бир Фест на Ушћу. До 21. августа публика из читавог региона ће имати прилике да уживо чује омиљене музичаре.

Масимо Савић, Деца Лоших музичара, Nipple People, Kosheen, Лука Рајић, Џепови, Атомско склониште и Penthouse Band ће диктирати ритам у петак, 19. августа. Трећег дана фестивала, 20. авугста Senidah, Збогом Брус Ли, Love Hunters, Психомодо Поп, Рок Апотека, Bendx, Блажа и Кљунови и Rainmaker ће свирати за десетине хиљада посетилаца. Последњег дана, 21. августа наступају Констракта, E-Play, Освајачи и Queen Real Tribute. За четири дана трајања, на четири бине ће продефиловати преко 50 извођача.

Beer Market ће представити више од 300 етикета пива. Посебну пажњу заслужују произвођачи пива у Србији. Уколико још увек нисте пробали врхунско пиво из Српске куће пива, сада је време да запловите у ритму њиховог најпознатијег пива под именом Мала Барка. Премиум лагер 100% из Србије је носилац жигова "Чуваркућа" и "Српски квалитет", а није му одолео ни стручни жири на Новосадском сајму где су освојили награду 2021. и 2022. године. Још једно пиво долази из исте мануфактуре - Љубомир, у част Љубомира Мицића. Ипа пиво са 5.1% и више хмеља се мора пробати под ведрим небом на Ушћу.

Поред музике и пива, Cloud зона нуди бројне садржаје за забаву. Луна парк, Панорама балон, Ултимативни селфи торањ, Селфи музеј, Craft Beer Land, Silent Disco су само неке од атракција. Највећа атракција која се премијерно дешава уживо је Moto Platz зона. Мото скуп гарантовано ће подићи адреналин. Зид смрти, каскадерске акробације, изложба персонализованих мотора, олдајмера, студио за тетовирање и још много тога се увелико дешава на Бир Фесту. За мотористе је обезбеђен камп као и паркинг. Правац Ушће, правац у врхунски провод!