Beograd noću: VIP provod

Pravila koja dobar klabing pretvaraju u najbolji

Ponedeljak 20. avg 2018.

cover image

VIP status ne poznaje dosadu. Biti obavezno ime na A listi uvek donosi provod kakav postoji na filmu. I na Ibici. Svakom pravom ljubitelju žurki je životni san da ima privatnu vilu u kojoj je Carl Cox toliko redovan gost da poznaje sve prostorije privatnog parčeta raja. Veoma teško se iz ove mašte vraćamo u realnost. Dok ne stignete u društvo svetskih zvezda, organizujte luksuzan provod u Beogradu. Ovo su koraci za provod po najvišim standardima.

1. Društvo za izlazak. Pre svega, najvažnije je da odaberete sa kim krećete u avanturu. Nije vam potreban neko ko će celo veče kritikovati trošenje novca. Potrebni su vam ljudi istih shvatanja koji jednostavno žele da potroše novac za drugačiju, vrhunsku noć.

2. Gde izaći u naj stilu zahteva detaljan plan. Kada poželite da svaki trenutak bude maksimalno dobar, važno je da znate i šta sve podrazumeva titula VIP. Ne zaboravite na detalje poput prevoza. Kad već ne žalite novac, iznajmite limuzinu. Još jedan predlog: ne trošite dragoceno vreme na selfije, filtere i tagove. Neka profesionalni fotografi brinu o svetlu i kadru. Vi se fokusirajte na dobro raspoloženje.

3. Početak nezaboravnog izlaska nije kod kuće. Niti u barovima. VIP zabavu od prvog minuta pružaju elitni restorani u Beogradu. Proverite i listu ekskluzivnih restorana kako bi pronašli restoran po vašem ukusu. Prvoklasna večera je odličan start.


4. Poznati klubovi organizuju top provod. Teško ćete pronaći klub sa izdvojenim ulazom za posebne goste ali ćete u svakom dobiti adekvatan tretman ukoliko najavite svoje namere za provod. Rezervacija glavnog separea u klubu je veoma jednostavna. Jedino je važno da budžet i želje budu na istoj frekvenciji. Najbolji pogled na podijum za igru i atraktivne igračice je zagarantovan.

5. Kafane u Beogradu takođe nude opciju VIP zabave. Živa narodna muzika je još bolja kada je "na uvce". Plaćanje glavnog mesta znači da ćete biti tik uz binu i da će svi gledati u vas. Dakle, moraćete da budete reprezentativni. Predlažemo da naučite najveće hitove pre nego što krenete u izlazak.

6. Veče prolazi po planu, a vi se osećate kao pravi super star. Čestitamo! Ostavite za sledeće jutro razmišljanje da li vam je baš sve ovo trebalo. Jeste. Šta ćete prepričavati kada ostarite za noćni život, ako ne baš ovakve noći? Ne zaboravite, niste izašli u VIP maniru sa novčanikom ili drugim materijalnim stvarima već sa dragim ljudima. Iskoristite svoje mogućnosti za zaista poseban provod sa najboljim društvom!