Београд ноћу: VIP провод

Правила која добар клабинг претварају у најбољи

Понедељак 20. авг 2018.

cover image

VIP статус не познаје досаду. Бити обавезно име на А листи увек доноси провод какав постоји на филму. И на Ибици. Сваком правом љубитељу журки је животни сан да има приватну вилу у којој је Carl Cox толико редован гост да познаје све просторије приватног парчета раја. Веома тешко се из ове маште враћамо у реалност. Док не стигнете у друштво светских звезда, организујте луксузан провод у Београду. Ово су кораци за провод по највишим стандардима.

1. Друштво за излазак. Пре свега, најважније је да одаберете са ким крећете у авантуру. Није вам потребан неко ко ће цело вече критиковати трошење новца. Потребни су вам људи истих схватања који једноставно желе да потроше новац за другачију, врхунску ноћ.

2. Где изаћи у нај стилу захтева детаљан план. Када пожелите да сваки тренутак буде максимално добар, важно је да знате и шта све подразумева титула VIP. Не заборавите на детаље попут превоза. Кад већ не жалите новац, изнајмите лимузину. Још један предлог: не трошите драгоцено време на селфије, филтере и тагове. Нека професионални фотографи брину о светлу и кадру. Ви се фокусирајте на добро расположење.

3. Почетак незаборавног изласка није код куће. Нити у баровима. VIP забаву од првог минута пружају елитни ресторани у Београду. Проверите и листу ексклузивних ресторана како би пронашли ресторан по вашем укусу. Првокласна вечера је одличан старт.


4. Познати клубови организују топ провод. Тешко ћете пронаћи клуб са издвојеним улазом за посебне госте али ћете у сваком добити адекватан третман уколико најавите своје намере за провод. Резервација главног сепареа у клубу је веома једноставна. Једино је важно да буџет и жеље буду на истој фреквенцији. Најбољи поглед на подијум за игру и атрактивне играчице је загарантован.

5. Кафане у Београду такође нуде опцију VIP забаве. Жива народна музика је још боља када је "на увце". Плаћање главног места значи да ћете бити тик уз бину и да ће сви гледати у вас. Дакле, мораћете да будете репрезентативни. Предлажемо да научите највеће хитове пре него што кренете у излазак.

6. Вече пролази по плану, а ви се осећате као прави супер стар. Честитамо! Оставите за следеће јутро размишљање да ли вам је баш све ово требало. Јесте. Шта ћете препричавати када остарите за ноћни живот, ако не баш овакве ноћи? Не заборавите, нисте изашли у VIP маниру са новчаником или другим материјалним стварима већ са драгим људима. Искористите своје могућности за заиста посебан провод са најбољим друштвом!