Turisti su ponovo u gradu

Dobar glas se daleko čuje. Zato i ne čudi što glavni grad Srbije vrvi od putnika iz svih krajeva sveta

Subota 10. dec 2022.

cover image

Turisti su se vratili u grad. Ponovo se oseća kosmopolitska atmosfera. Mnogi putnici namernici znaju da Beograd ume da zagrli kao nijedan drugi grad na karti sveta. Znaju i da se ovde živi punim plućima bez obzira na godišnje doba, vreme i druge okolnosti.

Neki putnici debituju na beogradskoj mapi. Dobrodošli u zonu iskonskog hedonizma. Vodič kroz Beograd pruža najvažnije informacije. Šta videti u Beogradu, gde izaći, kuda u kupovinu, muzeji, najlepši parkovi i sve što morate da posetite se nalazi na jednom mestu.

Sledeća stanica za upoznavanje mora da bude hrana. Restorani u Beogradu su institucije od velikog značaja kada se govori o gastronomiji. Obiđite što više restorana i imaćete najukusnije uspomene ikada. Na ovom području imate mogućnost da degustirate sve kuhinje sveta. Svaka je za preporuku. Ipak, najvažnije gastronomsko štivo se krije u nacionalnim specijalitetima. Zato ne propustite da se upoznate sa čarima koje tradicionalna kafana pruža.

U ovom gradu živi više od dva miliona ljudi. Sigurno ćete upoznati novog prijatelja za ceo život jer su gostoprimstvo i ljubaznost sinonimi za Beograđane. Topla dobrodošlica i iskreni razgovori će učiniti da se osećate kao da ste oduvek na gradskom asfaltu. Zakoračite u fuziju starog i novog, modernog i rustičnog. Obradujte sebe upoznavanjem atmofere koju ćete obožavati.