Deda Mraze, Deda Mraze ne skreći sa staze

Nova godina u Beogradu je povod za specijalne žurke, čuveni vašar i sjajan izgovor da ne radite baš ništa. Šta ćete odabrati?

Subota 25. nov 2017.

cover image

Beograd uveliko obasjava novogodišnja rasveta i oseća se praznična euforija. Pitanje svih pitanja je "Gde ćeš za Novu godinu?", a odgovori su potpuno različiti. Neki se raduju svemu što ovaj period sa sobom nosi, dok drugi okreću glavu i ne žele da učestvuju u ispraćanju stare i čekanju još jedne godine.


Srećna Nova godina. Prva asocijacija na najluđi provod su žurke. Hiljade turista će ući u 2018. upravo u  prestonici zabave broj jedan u Evropi. Klubovi polako otkrivaju liste izvođača za 31.12. i biće zaista teško odlučiti gde izaći u Beogradu. Di-džejevi i producenti Zadig, Carlos Souffront i Anastasia Kristensen će odličnom muzikom poželeti sve najbolje gostima kluba Drugstore. Hangar je spremio novogodišnji spektakl pod nazivom Diynamic Showcase NYE koji će obeležiti Kollektiv Turmstrasse, Magdalena i Lehar. Ako se po jutru dan poznaje, kako kaže stara poslovica, očekuje nas nikad bolji klabing čitave godine.


Beogradski novogodišnji festival se održava od 16. do 30. decembra. Popularni sajam se održava 57. put i tradicionalno će biti mesto odlične novogodišnje zabave za generacije svih uzrasta. Vašar, kupovina po sniženim cenama, koncerti, predstave i klizanje čine sadržaj koji će podići raspoloženje i ulepšati kraj godine. Festival zabave je deo manifestacije "Beogradska zima" koju organizuju Grad Beograd, Turistička organizacija Beograda, Beogradski sajam, Dečji kulturni centar i Centar beogradskih festivala (CEBEF).


Ne zanima vas Nova godina? Sasvim legitimno. Odsustvo iz praznične euforije iskoristite za sebe i "pospremanje" aktuelne godine. Ukoliko niste ispunili sopstvena očekivanja za 2017. godinu, imate još malo vremena da nadoknadite propušteno. Osvrnite se na svoje okruženje i pozovite na druženje prijatelje i porodicu čije su vreme zauzele obavezne aktivnosti. Feng šui glasno upozorava da je za prosperitet u životu neophodno urediti stambeni prostor. Kada već ne čitate brojne recencije za putovanja ili praznična dešavanja, sredite stan. Garderobu koju ne nosite poklonite, rešite se uspomena i uđite u 2018. potpuno relaksirani.