Uskoro: Sajam automobila

Sajam automobila Beograd 2024 i sajam motocikala Motopassion počinju 21. marta na tradicionalnoj lokaciji - Beogradski sajam. Noviteti, popusti, sve je spremno za ljubitelje automobila i motora

Ponedeljak 18. mar 2024.

cover image

DDOR BG Car Show i Motopassion pod sloganom "Šampion koji traje" će otvoriti novu priču u automobilskoj i moto industriji. Najveća smotra u ovom delu Evrope jedinstvena po mnogo čemu privlači goste iz čitavog regiona, a ove godine se očekuje najveći broj posetilaca u istoriji sajma automobila.

16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme Motopassion će posebno oduševiti svoju publiku.

Događaj godine će prirediti potpuno novo iskustvo i maksimalno uživanje. Posebno režirane scenografije će dodatno uveličati zaista veliku ponudu vodećih predstavnika u auto i moto sektoru iz čitavog sveta. Posetioci koji dolaze zbog kupovine novog ljubimca na četiri točka će imati velike dileme jer su apsolutno svi predstavnici auto kompanija pripremili atraktivne cene za kupovinu klasični, hibridnih i električnih automobila.

Svi svetski i evropski proizvođači automobila su potvrdili svoje prisustvo na spektaklu u Beogradu. Pored automobila, na sajmu će se pojaviti i predstavnici pratećih delova i opreme kao i garažne i servisne opreme.

U toku trajanja sajma, a po izboru Asocijacije automobilskih novinara Srbije biće proglašen "automobil godine". Svakog dana, u atrijumu Beogradskoj sajma, Nacionalna vozačka akademija će organizovati edukacije o bezbednoj vožnji.


Luksuzna i premium klasa autobila će tradicionalno izazvati najviše pažnje i oduševljenja. Pretpostavke su da će i ovde godine već u prvom danu planuti najskuplji automobil izložen na sajmu. Ukoliko ste baš vi ponosni vlasnik najnovijeg automobila u gradu, čestitamo! Pored najviše klase, publika će imati prilike da prodefiluje kroz smotru gradskih automobila, terenskih vozila, sportskih automobila, oldtajmera kao i motocikala svih vrsta i modela.

Važne informacije

- Sajam automobila 2024 će se održati od 21. do 27. marta na Beogradskom sajmu. Hale 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 će tokom trajanja sajma biti otvorene za posetioce od 10:00 do 20:00 osim poslednjeg dana, 27. marta kada će publika moći da boravi u carstvu automobila do 19:00. Pojedinačna cena ulaznice je 500 dinara.

- Porodični sajamski dan je petak, 22. mart i cena ulaznice je 1.000 dinara

- Glavni program donosi brojne inovacije, identično kao i nikada sadržajniji prateći program. Parada oldtajmera, test vožnje, takmičarke igre, edukativni i obrazovni izazovi, zabavne i nagradne igre za sve posetioce i još mnogo toga će biti realizovana u halama najvećeg sajma u Srbiji.

- Gostuje oko 230 izlagača sa preko 30 brendova

- Najavljeno čak 38 premijera.

Motopassion, manifestacija koja osvaja veliki broj gostiju će se predstaviti pod sloganom "Strast koja te pokreće". Ove godine stiže 50 izlagača, odnosno 30 brendova koji donose čak 60 premijera ekskluzivno za gradski asfalt. Dvotočkaši apsolutno uživaju u svojih pet minuta slave jer statistika kaže da potražnja za njima svake godine raste za oko 30%.