Ускоро: Сајам аутомобила

Сајам аутомобила Београд 2024 и сајам мотоцикала Motopassion почињу 21. марта на традиционалној локацији - Београдски сајам. Новитети, попусти, све је спремно за љубитеље аутомобила и мотора

Понедељак 18. мар 2024.

cover image

DDOR BG Car Show и Motopassion под слоганом "Шампион који траје" ће отворити нову причу у аутомобилској и мото индустрији. Највећа смотра у овом делу Европе јединствена по много чему привлачи госте из читавог региона, а ове године се очекује највећи број посетилаца у историји сајма аутомобила.

16. Међународни сајам мотоцикала, квадова, скутера и опреме Motopassion ће посебно одушевити своју публику.

Догађај године ће приредити потпуно ново искуство и максимално уживање. Посебно режиране сценографије ће додатно увеличати заиста велику понуду водећих представника у ауто и мото сектору из читавог света. Посетиоци који долазе због куповине новог љубимца на четири точка ће имати велике дилеме јер су апсолутно сви представници ауто компанија припремили атрактивне цене за куповину класични, хибридних и електричних аутомобила.

Сви светски и европски произвођачи аутомобила су потврдили своје присуство на спектаклу у Београду. Поред аутомобила, на сајму ће се појавити и представници пратећих делова и опреме као и гаражне и сервисне опреме.

У току трајања сајма, а по избору Асоцијације аутомобилских новинара Србије биће проглашен "аутомобил године". Сваког дана, у атријуму Београдској сајма, Национална возачка академија ће организовати едукације о безбедној вожњи.


Луксузна и премиум класа аутобила ће традиционално изазвати највише пажње и одушевљења. Претпоставке су да ће и овде године већ у првом дану планути најскупљи аутомобил изложен на сајму. Уколико сте баш ви поносни власник најновијег аутомобила у граду, честитамо! Поред највише класе, публика ће имати прилике да продефилује кроз смотру градских аутомобила, теренских возила, спортских аутомобила, олдтајмера као и мотоцикала свих врста и модела.

Важне информације

- Сајам аутомобила 2024 ће се одржати од 21. до 27. марта на Београдском сајму. Хале 1, 1А, 2, 3, 3А и 4 ће током трајања сајма бити отворене за посетиоце од 10:00 до 20:00 осим последњег дана, 27. марта када ће публика моћи да борави у царству аутомобила до 19:00. Појединачна цена улазнице је 500 динара.

- Породични сајамски дан је петак, 22. март и цена улазнице је 1.000 динара

- Главни програм доноси бројне иновације, идентично као и никада садржајнији пратећи програм. Парада олдтајмера, тест вожње, такмичарке игре, едукативни и образовни изазови, забавне и наградне игре за све посетиоце и још много тога ће бити реализована у халама највећег сајма у Србији.

- Гостује око 230 излагача са преко 30 брендова

- Најављено чак 38 премијера.

Motopassion, манифестација која осваја велики број гостију ће се представити под слоганом "Страст која те покреће". Ове године стиже 50 излагача, односно 30 брендова који доносе чак 60 премијера ексклузивно за градски асфалт. Двоточкаши апсолутно уживају у својих пет минута славе јер статистика каже да потражња за њима сваке године расте за око 30%.