Деда Мразе, Деда Мразе не скрећи са стазе

Нова година у Београду је повод за специјалне журке, чувени вашар и сјајан изговор да не радите баш ништа. Шта ћете одабрати?

Субота 25. нов 2017.

cover image

Београд увелико обасјава новогодишња расвета и осећа се празнична еуфорија. Питање свих питања је "Где ћеш за Нову годину?", а одговори су потпуно различити. Неки се радују свему што овај период са собом носи, док други окрећу главу и не желе да учествују у испраћању старе и чекању још једне године.


Срећна Нова година. Прва асоцијација на најлуђи провод су журке. Хиљаде туриста ће ући у 2018. управо у  престоници забаве број један у Европи. Клубови полако откривају листе извођача за 31.12. и биће заиста тешко одлучити где изаћи у Београду. Ди-џејеви и продуценти Zadig, Carlos Souffront и Anastasia Kristensen ће одличном музиком пожелети све најбоље гостима клуба Drugstore. Хангар је спремио новогодишњи спектакл под називом Diynamic Showcase NYE који ће обележити Kollektiv Turmstrasse, Magdalena и Lehar. Ако се по јутру дан познаје, како каже стара пословица, очекује нас никад бољи клабинг читаве године.


Београдски новогодишњи фестивал се одржава од 16. до 30. децембра. Популарни сајам се одржава 57. пут и традиционално ће бити место одличне новогодишње забаве за генерације свих узраста. Вашар, куповина по сниженим ценама, концерти, представе и клизање чине садржај који ће подићи расположење и улепшати крај године. Фестивал забаве је део манифестације "Београдска зима" коју организују Град Београд, Туристичка организација Београда, Београдски сајам, Дечји културни центар и Центар београдских фестивала (ЦЕБЕФ).


Не занима вас Нова година? Сасвим легитимно. Одсуство из празничне еуфорије искористите за себе и "поспремање" актуелне године. Уколико нисте испунили сопствена очекивања за 2017. годину, имате још мало времена да надокнадите пропуштено. Осврните се на своје окружење и позовите на дружење пријатеље и породицу чије су време заузеле обавезне активности. Фенг шуи гласно упозорава да је за просперитет у животу неопходно уредити стамбени простор. Када већ не читате бројне реценције за путовања или празнична дешавања, средите стан. Гардеробу коју не носите поклоните, решите се успомена и уђите у 2018. потпуно релаксирани.