Пића за хладне дане

Ако је јесен пролеће за искусне, онда је зима ново лето. И заслужује пажњу. Зато високо подигните чашу или шољу и наздравите сезони створеној за опуштање без икакве журбе

Петак 23. нов 2018.

cover image

Сами или у најбољем друштву, препустите се данима хладне јесени. Сада не журите на сва она места која се посећују током лета. Картица за фитнес центар је ушушкана код куће и чека наредни понедељак да се активира. Или већ неки будући дан за промене. Имате времена на претек да након обавезних активности истражите градску понуду сјајних барова и сазнате шта се највише пије у граду.

Кафа је идеалан разлог да се изађе из куће. Друг који увек има слободно време за дружење. Проверени рецепт за "билдовање" енергије. Постоје разне кафе али она савршена је једино важна. Перфектна, јака, са мирисом праве правцате кафе. Баш таква се тражи. Лабораторија кафе није само феноменалан бар са одличном услугом. То је место које креира савршена пића. Првенствено кафу. Нема неуспелих експеримената. Нема ни атмосфере која се описује као безвезе. Са тајном формулом за беспрекорни квалитет терају сиве облаке и доносе радост. У свакој шољици.


Ако је веровати оној народној - клин се клином избија, онда се на ниским температурама пије нешто хладно. Што хладније. Велика чаша хладне воде никоме није пала на памет. Али ледено пиво јесте. Пивнице и пабови у Београду су сваког дана све бројнији. Да не бисте губили време на истраживачке подухвате, идите на проверена места. Тамо где је увек гужва због свежег пива и позитивне атмосфере. ОУР паб је управо такав. Модеран са домаћинском атмосфером. Безброј различитих пива и одабрани специјалитети за аутентичну јесењу идилу на Ташу. Пиво, храна и градска енергија су још бољи уз сјајне живе свирке.

Бројни су они који желе и добро пиће и занимљиве порције хране и атрактиван амбијент. Концепт три у један заправо желе сви. Само је питање где се налазе такви барови. На Бановом брду је један веома добар бар. Balance је спојио све што је потребно за савремени хедонизам. Фантастични коктели, разне кафе и пића са кафом, алкохолна и безалкохолна пића али и изврсна вина. Кухиња свакодневно спрема атрактивне грицкалице и комплексне оброке a la Italy taste. Немогуће је не пронаћи своју перфектну комбинацију. Успут или не, Balance не би требало прекочити током крстарења кроз град.