ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 10:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 10:00

Када се споје пиво и искуство добије се управо овакав локал. Спектакуларна понуда пива из свих крајева света је главни разлог велике гужве сваког дана док квалитетни гурмански залогаји савршено прате сваку кап омиљеног сока од јечма.

Не волите пиво? Никакав проблем. У понуди има још толико тога занимљивог што савршено прати сваки сусрет, у сваком тренутку. Унутрашњост бара је таква да се лако примећује сјајан однос између лепог и корисног, а природне боје и материјале прате изузетно креативни детаљи.

Још са улаза је јасно да се апсолутно није штедело како би се постигао амбијент са светских локација. Зато је атмосфера таква да се радо препричава. Посебно када живе свирке дођу на ред. Срећом, увек су актуелне.

За себе кажу да су идеју за креирање оваквог паба пронашли у Чешкој. Осећај је да су превазишли почетну тачку. Фантастична енергија, модерна гастромонија и буквално безброј пива доносе светски провод у популаран део града. Организација Удруженог Рада (О.У.Р.) већ деценију креира првокласну забаву за све Београђане и бројне госте. Не постоји ни један једини разлог да не посетите ово посебно место. Одушевићете се.