Музика за јесен

Бит са снажном енергијом који нећете престати да слушате

Субота 24. нов 2018.

cover image

Некима смета ветар. Адапатација на зимско рачунање времена и мрак у 17:00 уопште нису занимљиви. Киша је идеална ако се посматра из омиљеног бара или ресторана. Никако док се прелази из једног дела града у други. Листа "Шта ме нервира током јесени" може да се попуњава у недоглед. Сви који су се пронашли у хејтовању јесени, раме уз раме стоје са онима који обожавају кишу, опало лишће, хладно време. Њима је сада никада боље. Ипак, свима је потребна доза летњих вибрација.

Музика је оно по чему се памте дани и сезоне. Временски услови не могу толико дубоко да се урежу као неке мелодије. Зато што нису ни приближно битни као ноте које слушамо. Што се више удаљавамо од лета и врелих ноћи, више их желимо. Лето неће скоро. Не преостаје вам ништа друго осим да пронађете улазницу са летњег фестивала који сте посетили, поређате близу места на коме највише времена проводите шкољке и песак који сте донели са плаже. И пустите музику. Праву летњу.

Слободно наставите да тражите онај омиљени пар рукавица који се увек негде сакрије. И ону мекану зимску капу која не стеже. Враћање у летњи режим рада не захтева креирање плеј листе. Имамо баш добар микс! Carl Cox, Fatboy Slim, Mark Knight, Hot Since 82, CamelPhat, Adam Beyer, Fisher и још неки изузетни ди-џејеви и продуценти су на једном линку. Доста читања, кликните play и слушајте. Што је напољу хладније, ви гласније слушајте праву клупску музику. Нема нежељених последица, а резултати ће бити одлични. Верујте.