Куда за викенд: журке у петак

Одлична музика и гужва под отвореним небом. Да, то је петак у Београду

Уторак 21. авг 2018.

cover image

Нови викенд, нове журке. Док је дневни ритам града у летњем, споријем режиму, ноћ има потпуно другачији темпо. Нема још много до краја сезоне лето 2018. Од кајања нема вајде. Испланирајте излазак под звездама на време.

Барутана у петак, 24. августа има посебан провод. Журка "NovaMute Night with Anna, Daniel Miller, Bougaïeff & Yasuda" је једна од оних по којима ће се памтити летњи клабинг. Техно хепенинг на Калемегдану почиње у 22:00 и трајаће до 06:00. Етикета "NovaMute" у престоницу Србије шаље своје најбоље представнике, а искуство које датира још од 1992. гарантује одличан провод. Нема дилеме, петак је дан за врхунски техно.

Anna - нова дива електронске галаксије. Већ са 14 година је почела да пушта музику у Бразилу. Прелазак у Шпанију, тачније Барселону јој је отворио врата најпознатијих клубова у свету. Млада и веома успешна девојка са великим амбицијама осваја планету. Загревање за њен наступ је додељено Илији Ђоковићу. Увертира гарантује најбољи вајб! Будите сигурни да вас гости из иностранства неће пустити кући пре свитања.


Клабинг и рок? Што да не. Електрични оргазам наступа у петак, 24. августа од 22:00 до 05:00 на Запа барци. Култни рокери ће на Ушћу, по ко зна који пут у каријери, започетој 1980. представити аутентичну музику. Цела Југославија је некада играла rock'n'roll. Након свега, 1994. Гиле и екипа су се разлогом питали у једном рефрену: "Да ли можеш, да ли желиш, да си увек тако јака?". Верна публика је увек имала прави одговор. Тај осећај, да иду право у центар, без компромиса, се снажно осетио и 2010. у песми "Немаш ником ништа да даш". Без фолирања, без лажних емоција. Бенд који заиста живи у рок маниру се не пропушта.