Где изаћи у петак

Први јун у ритму баш доброг провода

Уторак 29. мај 2018.

cover image

Високе температуре су већ стигле, а без правог топљења од врућине нема лета. Специјална журка "Топљење" на Београдском сајму нема ефекат, а ни штетне последице као Сунце али зато има одличан план за незабораван клабинг. Првог јуна, од 22:00 до 06:00 у госте долазе Oliver Huntemann и Victor Ruiz. Кристина Лалић и Марко Вуковић ће додатно загрејати публику за велики парти под отвореним небом.

Запа барка у петак, 1. јуна од 22:00 до 05:00 званично отвара летњу сезону. Место које целе године сервира позитивну атмосферу и разноврстан музички програм, за почетак лета 2018. је одабрало електро бит. Када музику пуштају Bege Fank и Dj Bko, ђускање целе ноћи је загарантовано. Ноћ у Београду на реци за све љубитеље лаганог ритма.


КЦ Град у петак од 19:00 до 22:00 организује журку "RPDR Balkan". Десета сезона сасвим оригиналне забаве броји ситно до завршетка. Уколико нисте били на оваквом проводу, почетак јуна је право време. Drag Queen Performance почиње у 20:30, а локални drag уметници ће поново померити очекиване границе јединственог дружења уз добру музику.