Kuda za vikend: žurke u petak

Odlična muzika i gužva pod otvorenim nebom. Da, to je petak u Beogradu

Utorak 21. avg 2018.

cover image

Novi vikend, nove žurke. Dok je dnevni ritam grada u letnjem, sporijem režimu, noć ima potpuno drugačiji tempo. Nema još mnogo do kraja sezone leto 2018. Od kajanja nema vajde. Isplanirajte izlazak pod zvezdama na vreme.

Barutana u petak, 24. avgusta ima poseban provod. Žurka "NovaMute Night with Anna, Daniel Miller, Bougaïeff & Yasuda" je jedna od onih po kojima će se pamtiti letnji klabing. Tehno hepening na Kalemegdanu počinje u 22:00 i trajaće do 06:00. Etiketa "NovaMute" u prestonicu Srbije šalje svoje najbolje predstavnike, a iskustvo koje datira još od 1992. garantuje odličan provod. Nema dileme, petak je dan za vrhunski tehno.

Anna - nova diva elektronske galaksije. Već sa 14 godina je počela da pušta muziku u Brazilu. Prelazak u Španiju, tačnije Barselonu joj je otvorio vrata najpoznatijih klubova u svetu. Mlada i veoma uspešna devojka sa velikim ambicijama osvaja planetu. Zagrevanje za njen nastup je dodeljeno Iliji Đokoviću. Uvertira garantuje najbolji vajb! Budite sigurni da vas gosti iz inostranstva neće pustiti kući pre svitanja.


Klabing i rok? Što da ne. Električni orgazam nastupa u petak, 24. avgusta od 22:00 do 05:00 na Zapa barci. Kultni rokeri će na Ušću, po ko zna koji put u karijeri, započetoj 1980. predstaviti autentičnu muziku. Cela Jugoslavija je nekada igrala rock'n'roll. Nakon svega, 1994. Gile i ekipa su se razlogom pitali u jednom refrenu: "Da li možeš, da li želiš, da si uvek tako jaka?". Verna publika je uvek imala pravi odgovor. Taj osećaj, da idu pravo u centar, bez kompromisa, se snažno osetio i 2010. u pesmi "Nemaš nikom ništa da daš". Bez foliranja, bez lažnih emocija. Bend koji zaista živi u rok maniru se ne propušta.