Modular Journey Party

Импозантна башта чувеног клуба ће угостити једног од најцењенијих ди-џејева и продуцената данашњице, а сјајна подршка ће загрејати публику за незаборавну ноћ

Петак 15. сеп 2017.

cover image

Drugstore клуб вечерас, 15. септембра доводи господина који се представља као Регал, а припада групи талентованих артиста остварених на интернационалној електронској сцени. Почетак журке о којој ће се дуго причати је у 23:00. Београдска техно етикета Таутен представља два добро позната имена који ће загревати публику, а то су Avoid aka Владимир Аћић и TKNO. Репрезенти Modular Source приче су Miles Nitch и MoBisch који ће својом музиком појачати провод на максимум.


Gabriel Cassina, односно Regal долази из Италије, а тренутно живи у Шпанији. Берлинска музичка сцена на којој је провео доста времена је утицала на његово опредељење да се поклони техно правцу. Активнан рад током целе 2012. године га је одвео међу најтраженије техно артисте који су наступали у највећим светским клубовима. Вешто комбиновање транса и диска доминира музиком коју креира и емитује. Сматра да су артисти Plastikman и Sven Väth имали највећи утицај на његову каријеру. Његов стил се дефинише као чиста еклектика.


ПОВЕЗАНО