Modular Journey Party

Impozantna bašta čuvenog kluba će ugostiti jednog od najcenjenijih di-džejeva i producenata današnjice, a sjajna podrška će zagrejati publiku za nezaboravnu noć

Petak 15. sep 2017.

cover image

Drugstore klub večeras, 15. septembra dovodi gospodina koji se predstavlja kao Regal, a pripada grupi talentovanih artista ostvarenih na internacionalnoj elektronskoj sceni. Početak žurke o kojoj će se dugo pričati je u 23:00. Beogradska tehno etiketa Tauten predstavlja dva dobro poznata imena koji će zagrevati publiku, a to su Avoid aka Vladimir Aćić i TKNO. Reprezenti Modular Source priče su Miles Nitch i MoBisch koji će svojom muzikom pojačati provod na maksimum.


Gabriel Cassina, odnosno Regal dolazi iz Italije, a trenutno živi u Španiji. Berlinska muzička scena na kojoj je proveo dosta vremena je uticala na njegovo opredeljenje da se pokloni tehno pravcu. Aktivnan rad tokom cele 2012. godine ga je odveo među najtraženije tehno artiste koji su nastupali u najvećim svetskim klubovima. Vešto kombinovanje transa i diska dominira muzikom koju kreira i emituje. Smatra da su artisti Plastikman i Sven Väth imali najveći uticaj na njegovu karijeru. Njegov stil se definiše kao čista eklektika.


POVEZANO