Only techno on Friday

Дама која ниже велике интернационалне успехе и наступа на водећим фестивалима, заједно са популарним ди-џеј двојцем прави одличну журку на сјајном месту

Петак 11. авг 2017.

cover image

Први дан предстојећег викенда ће обележити провод уз најбољи техно звук. Клуб Драгстор организује фантастичан провод заказан за вечерас, 11. август, од 23:00 до 06:00, а специјални гости чији су сетови обележили бројне летње фестивале и који ће пуштати само вреле летње техно битове су Кристина Лалић и момци из Concrete DJz екипе - Лука Concrete и Бојан Вукмировић.


Кристина Лалић је девојка која осваја техно сцену. Једна од најпопуларнијих женских ди-џејева је препознатљива по сетовима који никога не остављају равнодушним, а у којима доминира Detroit, минимал и оптимистичан техно. Била је домаћица радијског шоу програма "Београдски клуб", музички уредник и још много тога да би све активности оставила по страни и одлучила да се од 2009. године фокусира на ди-џејинг. Велико музичко искуство и неприкосновени таленат је забележила на тракама које је објавила за познате етикете попут Naked Runch, Start Records, Rauschzeit и Triskel-Tech Recordings. До сада је имала успешне сарадње са артистима који се потписују као Ambivalent, Richie Havtin, Cristian Varela и Len Faki.


Concrete DJz су момци чији наступи привлаче велики број публике, где год да се појаве. Најистакнутији представници су Лука и Бојан Вукмировић чији техно сетови представљају иновацију на домаћем терену. Мешање јаког, моћног звука са различтим правцима креира ритам уз који се врхунски проводи. Продуцентску каријеру су почели 2006. године и од тада бележе успешне пројекте. До сада су делили ди-џеј пулт са светским именима као што су CJ Bolland, Dave Clarke, The Advent, Marco Carola, Oscar Mulero, Julian Jeweil, Dj Misjah, Billy Nasty, Perc, Jonas Kopp, Par Grindvik, Monoloc, Kriz, UVB, D.A.V.E. The Drummer, Chris Liberator, Mike Humphries, David Moleon, DJ Murphy, Steve Mulder, X Dream и многи други.


ПОВЕЗАНО