OTVORENO

OTVORENO

Dobrodošli u restoran koji svakog dana priprema izvrsne specijalitete iz daleke Kine. Uz svaku porciju se servira dobro poznato lokalno gostoprimstvo. Neverovatan spoj je od prvog dana postojanja apsolutno oživeo Zemunski kej i njegovu ugostiteljsku ponudu. Originalni ukusi Cantonese kineske kuhinje su konačno stigli u Beograd.

Naziv je nastao od grada Canton koji je daleko poznatiji pod imenom Guangzhou. Unikatne egzotične arome potiču sa juga Kine i predstavljaju najrasprostanjeniji vid kineskog kulinarstva. Glavna odlika su kuvano sveže povrće, kvalitetno meso i različiti sosevi. Više ne morate da putujete na drugi kraj sveta. Preukusna oaza je dostupna u gradu.

Prvoklasno izdanje kineske gastronomije će učiniti da zaboravite sve što ste do sada jeli, a što je bilo označeno sa a la China. Već na prvi zalogaj, biće vam jasno da tek sada otkrivate pravu azijsku čaroliju.

Prolećne rolnice, kada se ručno prave imaju potpuno drugačiji efekat na apetit. Istovetan scenario je i kada poželite da degustirate punjene pečurke ili neko od brojnih glavnih jela. Piletina sa ananasom, govedina na vreloj plati, miks ribe i povrća, samo što stignu do vas će podići raspoloženje. Napravite mudar izbor i ne zaboravite da se posvetite i slatkoj selekciji.

Specijalno dizajniran prostor će učiniti da vreme zastane. Iskre zadovoljstva će rasplamsati veličanstveni Dunav koji lagano teče tik uz ovaj sjajan restoran. Mesta ima za svakoga ko teži neprestanom istraživanju i besprekornom uživanju. Krenite odmah put nezaboravne priče o savršenoj hrani i srećnim trenucima.