Где за Осми март

Ресторани у Београду су најбољи одговор. Романтична атмосфера, квалитетна храна, одабрана пића и сјајна музика. Провод загарантован

Понедељак 07. мар 2022.

cover image

Жене желе много тога. Заслужују апсолутно све. Мајка, сестра, бака, ћерка, ујна, комшиница, колегиница. Њихов дан и свака би требало да сија. И не скида осмех са лица.

Поклон за 8. март је тема о којој се често прича. Као и увек, поента није у поклону већ у пажњи. Ово се не односи уколико господин жели да освоји даму куповином аутомобила, скупоценог накита, стана, куће на мору. Океј, доста.

Тема је један сасвим обичан Осми март који свако може да организује. Омиљени цвет је сигуран. Парфем само ако тачно знате који. Гардероба и обућа такође. Лако се склизне са загарантованог изненађења. Једно је сигурно: свака жена ће бити одушевљена позивом за излазак у ресторан.

Посебан дан захтева посебне укусе. Нико као Spice не уме да очара интернационалним специјалитетима. Магија зачина преточена у ватромет боја чини да сваки специјалитет добро упамтите. И она и ви. Сваку даму очекује и поклон цвет.

Сингл припаднице лепшег пола ево никад бољег предлога. Изађите раније са посла, позовите што више другарице и крените на живу музику већ од 14:30. Ресторан Umbrella ће бити ваша дестинација за забаву. Енергија и атмосфера ће вас одушевити. Позив важи и за мајке и ћерке, заузете даме, за све које обожавају да уживају у модерном ентеријеру и изврсној храни.

Желите провод без повода, да се опустите као и сваког другог дана? Може. Нови Београд? Идеално. Ресторан Берза нека буде ваш избор. Нећете бројати калорије јер ће препуштање храни бити у центру пажње. Заборавићете да је време једина валута без конкуренције када вам стигне поручени коктел. Ресторан који ће вам измамити осмех само што седнете за сто. Верујте на реч.