Gde za Osmi mart

Restorani u Beogradu su najbolji odgovor. Romantična atmosfera, kvalitetna hrana, odabrana pića i sjajna muzika. Provod zagarantovan

Ponedeljak 07. mar 2022.

cover image

Žene žele mnogo toga. Zaslužuju apsolutno sve. Majka, sestra, baka, ćerka, ujna, komšinica, koleginica. Njihov dan i svaka bi trebalo da sija. I ne skida osmeh sa lica.

Poklon za 8. mart je tema o kojoj se često priča. Kao i uvek, poenta nije u poklonu već u pažnji. Ovo se ne odnosi ukoliko gospodin želi da osvoji damu kupovinom automobila, skupocenog nakita, stana, kuće na moru. Okej, dosta.

Tema je jedan sasvim običan Osmi mart koji svako može da organizuje. Omiljeni cvet je siguran. Parfem samo ako tačno znate koji. Garderoba i obuća takođe. Lako se sklizne sa zagarantovanog iznenađenja. Jedno je sigurno: svaka žena će biti oduševljena pozivom za izlazak u restoran.

Poseban dan zahteva posebne ukuse. Niko kao Spice ne ume da očara internacionalnim specijalitetima. Magija začina pretočena u vatromet boja čini da svaki specijalitet dobro upamtite. I ona i vi. Svaku damu očekuje i poklon cvet.

Singl pripadnice lepšeg pola evo nikad boljeg predloga. Izađite ranije sa posla, pozovite što više drugarice i krenite na živu muziku već od 14:30. Restoran Umbrella će biti vaša destinacija za zabavu. Energija i atmosfera će vas oduševiti. Poziv važi i za majke i ćerke, zauzete dame, za sve koje obožavaju da uživaju u modernom enterijeru i izvrsnoj hrani.

Želite provod bez povoda, da se opustite kao i svakog drugog dana? Može. Novi Beograd? Idealno. Restoran Berza neka bude vaš izbor. Nećete brojati kalorije jer će prepuštanje hrani biti u centru pažnje. Zaboravićete da je vreme jedina valuta bez konkurencije kada vam stigne poručeni koktel. Restoran koji će vam izmamiti osmeh samo što sednete za sto. Verujte na reč.