Junski klabing

Prva letnja putovanja, junski ispitni rok i veliki planovi neka odu na pauzu. Ove žurke se neće ponoviti

Nedelja 02. jun 2019.

cover image

Za noćne ptice, kiša je skroz cool jer zbog ne tako lepog vremena klubovi još uvek rade. Splavovi su se uveliko otvorili pa je izbor za provod nikada veći. Bez obzira da li ste samo u tranzitu ili ste odavno pustili korene na svetski poznatoj tetitoriji zvanoj Beograd noću, ovo je period u kome nema pauze od zabave.

Gde izaći ovog juna u Beogradu nije teško pitanje jer svako zna da odgovora ima na pretek i na svakom koraku. Ekskluzivna klabing delicija su žurke izvan klubova na sasvim posebnim mestima kao i izvođači koji nisu redovni na repertoaru. Pametno iskoristite radne kišne dane za odmaranje jer svaki vikend donosi spektakularna iznenađenja.

Ada Ciganlija će uskoro postati mesto sa najviše posetilaca. Do tada je perfektna zona za trens žurku na otvorenom. Šumska staza "Makiš" je tačna lokacija održavanja žurke "PsyCheDeLic Forest". Di-džejevi Alex, Milosh Reload, Alek i Daki će 8. juna od 22:00 do 06:00 gruvati onako kako samo oni umeju.


Botanička bašta "Jevremovac" 9. juna tačno u 17:00 postaje mesto održavanja novog partija "Time Code" organizacije. Do 22:00 muziku će puštati baš dobar gost iz Norveške - Finnebassen. Di-džej i producent fokusiran na autentičnu haus muziku plus savršen ambijent plus iskusni klaberi koji organizuju žurku jednako apsolutno fenomenalan provod.

Tipično mesto za izlazak ali totalno drugačiji izvođači. Klub Barutana će 14. juna ugostiti rep atrakciju iz srca Srbije. Došao je čas da Kruševac geto pokaže beogradskoj publici zbog čega su omiljeni među ljudima kojima je humor iznad svega. Pozitivne rime uživo kreću u 21:00, a đuskanje u ritmu srpskog repa će trajati do 01:00.

Provod sa povodom je dobitna kombinacija. U petak, 21. juna od 21:00 do 04:00, mesto Garaža organizuje "Humanitarno rep veče". Struka, Škabo, Smoke Mardeljano, Grashoper, Uncle Dzo i brojni gosti će od 21:00 do 04:00 repovati ne samo zbog dobre ekipe koja ih prati u korak i zna njihovu muziku u bit već da pomognu malom dečaku Bogdanu koji boluje od retkog oblika tumora. Poenta je da se svako odazove pozivu jer sav prihod od ulaznica ide Bogdanu. Dodatnim prilogom u humanitarnu kutiju ćete pomoći još više. Svi u Garažu na humanitarni žur!

Ako vam se dopada ovakav ekstravagantan program, nastavite istim tempom i poslednje nedelje u junu. Ne zaboravite, u Beogradu ne postoje dva ista vikenda. Ne očekujte već viđeno. Zato je važno da se pojavite na svakoj žurci. Ipak želite promenu? Brzo proverite klupski kalendar i pronađite omiljeni splav koji na svom programu ima matine žurke. Ni jedan jedini fan elektronske muzike ne preskače ovakve događaje. Proverite zašto.