Јунски клабинг

Прва летња путовања, јунски испитни рок и велики планови нека оду на паузу. Ове журке се неће поновити

Недеља 02. јун 2019.

cover image

За ноћне птице, киша је скроз cool јер због не тако лепог времена клубови још увек раде. Сплавови су се увелико отворили па је избор за провод никада већи. Без обзира да ли сте само у транзиту или сте одавно пустили корене на светски познатој тетиторији званој Београд ноћу, ово је период у коме нема паузе од забаве.

Где изаћи овог јуна у Београду није тешко питање јер свако зна да одговора има на претек и на сваком кораку. Ексклузивна клабинг делиција су журке изван клубова на сасвим посебним местима као и извођачи који нису редовни на репертоару. Паметно искористите радне кишне дане за одмарање јер сваки викенд доноси спектакуларна изненађења.

Ада Циганлија ће ускоро постати место са највише посетилаца. До тада је перфектна зона за тренс журку на отвореном. Шумска стаза "Макиш" је тачна локација одржавања журке "PsyCheDeLic Forest". Ди-џејеви Alex, Milosh Reload, Алек и Даки ће 8. јуна од 22:00 до 06:00 грувати онако како само они умеју.


Ботаничка башта "Јевремовац" 9. јуна тачно у 17:00 постаје место одржавања новог партија "Time Code" организације. До 22:00 музику ће пуштати баш добар гост из Норвешке - Finnebassen. Ди-џеј и продуцент фокусиран на аутентичну хаус музику плус савршен амбијент плус искусни клабери који организују журку једнако апсолутно феноменалан провод.

Типично место за излазак али тотално другачији извођачи. Клуб Барутана ће 14. јуна угостити реп атракцију из срца Србије. Дошао је час да Крушевац гето покаже београдској публици због чега су омиљени међу људима којима је хумор изнад свега. Позитивне риме уживо крећу у 21:00, а ђускање у ритму српског репа ће трајати до 01:00.

Провод са поводом је добитна комбинација. У петак, 21. јуна од 21:00 до 04:00, место Гаража организује "Хуманитарно реп вече". Струка, Шкабо, Смоке Мардељано, Grashoper, Uncle Dzo и бројни гости ће од 21:00 до 04:00 реповати не само због добре екипе која их прати у корак и зна њихову музику у бит већ да помогну малом дечаку Богдану који болује од ретког облика тумора. Поента је да се свако одазове позиву јер сав приход од улазница иде Богдану. Додатним прилогом у хуманитарну кутију ћете помоћи још више. Сви у Гаражу на хуманитарни жур!

Ако вам се допада овакав екстравагантан програм, наставите истим темпом и последње недеље у јуну. Не заборавите, у Београду не постоје два иста викенда. Не очекујте већ виђено. Зато је важно да се појавите на свакој журци. Ипак желите промену? Брзо проверите клупски календар и пронађите омиљени сплав који на свом програму има матине журке. Ни један једини фан електронске музике не прескаче овакве догађаје. Проверите зашто.