Gde izaći u subotu - 17. mart 2018

Pratite svoj ritam i provedite se kao nikada pre

Sreda 14. mar 2018.

cover image

Klub KPTM u subotu 17. marta od 23:00 do 09:00 postaje zona najboljeg tehna. Žurka "TRIII Truncate Promo" je uvertira za veliku zabavu zakazanu za poslednji dan u martu na kojoj je poseban gost di-džej iz Los Anđelesa, Truncate. Perfektan tehno puštaju poznati organizatori noćnih spektakularnih manifestacija - Boža Podunavac, Dušan Kačarević i Mirko Lazarević, kraće, kolektiv Triii. U njihovoj režiji, provod je zagarantovan.

Beogradski sajam će iste večeri ugostiti popularne izvođače sa međunarodne i domaće elektronske scene. Metodi Hristov, Nakadia, Andrew Meller i Concrete DJz će udruženim snagama napraviti tehno spektakl u Beogradu. Prava žurka za moderne klabere.

Drugstore ne prekida tradiciju inovativnog provoda. Ove subote, 17. marta od 23:00 u goste stiže di-džej i producent Sigha. Još jedan tehno parti će podržati i sjajni domaći izvođači: Filip Xavi, Kaen i Rope.


Za one kojima tehno nije omiljen, klub Share je rešenje. Žurka "Live Love Trance" je fuzija uplifting i psy trance muzike. Od 23:00 do 05:00 poseban ritam će diktirati di-džejevi Rising Dawn, Vladimir Cyber, Lydia DeLay i Cheda.