Где изаћи у суботу - 17. март 2018

Пратите свој ритам и проведите се као никада пре

Среда 14. мар 2018.

cover image

Клуб КПТМ у суботу 17. марта од 23:00 до 09:00 постаје зона најбољег техна. Журка "TRIII Truncate Promo" је увертира за велику забаву заказану за последњи дан у марту на којој је посебан гост ди-џеј из Лос Анђелеса, Truncate. Перфектан техно пуштају познати организатори ноћних спектакуларних манифестација - Божа Подунавац, Душан Качаревић и Мирко Лазаревић, краће, колектив Триии. У њиховој режији, провод је загарантован.

Београдски сајам ће исте вечери угостити популарне извођаче са међународне и домаће електронске сцене. Методи Христов, Накадиа, Andrew Meller и Concrete DJz ће удруженим снагама направити техно спектакл у Београду. Права журка за модерне клабере.

Drugstore не прекида традицију иновативног провода. Ове суботе, 17. марта од 23:00 у госте стиже ди-џеј и продуцент Sigha. Још један техно парти ће подржати и сјајни домаћи извођачи: Filip Xavi, Kaen и Rope.


За оне којима техно није омиљен, клуб Share је решење. Журка "Live Love Trance" је фузија uplifting и psy trance музике. Од 23:00 до 05:00 посебан ритам ће диктирати ди-џејеви Rising Dawn, Владимир Cyber, Lydia DeLay и Cheda.