Муха бар

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Ентеријер инспирисан радом оснивача уметничког "Art Nouveau" покрета - Алфонса Мухе, са мноштвом репродукција слика, илустрација и плаката овог уметника, чини Муха бар специфичним доживљајем за посетиоце. Бар окупља љубитеље џез музике од 2012. године. Музика и уметност су ипак "само" основа. Перфектан угоститељски третман без компромиса је филозофија која уз свако пиће сервира и истинску дозу задовољства.

Господин Муха је у својим радовима тежио спајању уметности и индустрије. Желео је да уметнички поглед на свет живи далеко од галерија и музеја. Да пронађе своје место у дому обичног света. Најуспешнији је био у изради потрета младих дама. Градски бар Муха је, коинциденција или не, место где управо лепе жене и праве даме свакодневно бораве. Уз њихово присуство, несвакидашње дизајниран амбијент тек долази до изражаја. Савршен џез и иста таква шољица кафе - фузија која никада не излази из моде.

Богату понуду пића нису створиле приступачне цене у набавци. За селекцију су задужени професонални бармени који су стицали искуство широм планете. Они најбоље знају шта је квалитетно и проверено. Захваљујући њиховом знању, никада нема грешке са одабиром. Увек расположени, вредни конобари су ту да помогну у креирању вашег неприкосновеног уживања.