Куда за викенд: журке у петак - 30. март 2018

Потпуно различите журке са познатим ди-џејевима. Нећете спавати ни овог петка

Уторак 27. мар 2018.

cover image

Клуб DOT поново има одличан line-up. У петак, 30. марта од 23:00 до 05:00 наступају Бојан Вукмировић и Лука Concrete и то у "All night long" издању. Сјајни домаћи ди-џејеви и продуценти владају београдским клабингом већ дуже време. Обично загревају публику пред наступе светских звезда, али коначно ће цело вече бити резервисано само за њихово умеће. Биће ово један незабораван техно петак у центру града.

Журка Lovefest Fire је заказана за петак 30. март од 22:00 до 06:00 у клубу Хангар. Препознатљив стил јединственог фестивала у Србији доводи до врхунског провода у светском ритму. Серијал одличног клабинга ће обележити наступ супер популарних ди-џејева - гостују Luciano и Valentino Kanzyani. Невена Јеремић и Мене представљају сјајну домаћу подршку. Дочекајте спремни крај марта. Биће вам потребна енергија за ђускање као никада пре.

Хуманитарна тренс журка у клубу Таш Машина се организује у петак од 23:00 до 06:00. Удружење Стара Школа позива све на "Charity Twilight Psy Night" где ће се прикупљати средства за једну угрожену породицу. Истовремено  биће промовисан нови члан колектива, ди-џеј Damnedge из Малезије. Поред њега музику бирају добро познати тренс забављачи - Alex, Фидел, Манда и Дука.