Журке за петак 12. јануар 2018

Где изаћи првог дана викенда

Уторак 09. јан 2018.

cover image

Клуб КПТМ има посебан програм за други петак у јануару. "Бомбе деведесетих" од 23:00 до 04:00 наступају уживо. Реп колектив који предводе три MC извођача - Даки БД, Гудри и Жакила су момци који негују дизел доба деведесетих година. Музика и гардероба са краја двадесетог века у реп стилу су инспирација за репере који наступају широм Србије.

Сплав 20/44 често организује журке са једним извођачем - All Night Long. За ово издање, 12. јануара од 23:00 до 06:00 музику пушта ди-џеј и продуцент Stevie Whisper. Кретор журке "Yes" и један од учесника светски познатог провода под називом "Boiler Room" који се реализовао на истом месту прошле године је препознатљив по одличном ритму за играње на подијуму до јутра.


Клуб Гадост петак зове "Late Night Social Club". Квалитетан звук, техно варијације и позитивна атмосфера су оно чиме се поноси позната журка. Ди-џејеви Немања Вановић, Battric и MIVU ће бити задужени за музичи програм. Провод почиње у 23:45. Уиграни трио први пут наступа у овој години и сигурно је да су припремили сетове за актуелну празничну еуфорију.