Журке за последњи петак у години

Испраћање године уз одличну музику

Уторак 26. дец 2017.

cover image

Последњи петак у 2017. години доноси разноврстан музички програм. Почетак највеселијег викенда ће обележити другачији електронски ритам и рођенданске журке. Крећемо у провод.

Клуб Гадост 29. децембра од 02:00 до 10:00 организује журку "Late night Social club" са домаћином Марком Настићем. Последње издање за 2017. ће угостити новосадског ди-џеја Layzie. Од 16 године се бави ди-џејингом, а две године касније је добио прву резидентуру. Деби ЕП "First Step" је објавио 2016. године. Данас наступа широм земље, а музику коју прави описује као "organic, percussive и multi textured".

Сплав Механизам је припремио зимску верзију провода уз DnB и dubstep. Журка "Winter Grind" почиње у 23:00, а наступају Rebel B, SK3T, Mc Wisp, True Thin, Боговски и Bambszi. Тврд електронски звук за претпразнични провод.


КПТМ је место одржавања журке "Последњи Бегефанк". Провод који је осмислио ди-џеј Бегефанк постоји од 2013. године, а овог петка ће доживети последњу епизоду. Од 23:00 ди-џеј БКО и домаћин ће креирати аутентичан празнични парти. Разлог више за веселу атмосферу је прослава рођендана - Бегефанк пуни 39. година. Позитивна атмосфера на максимум.