Žurke za poslednji petak u godini

Ispraćanje godine uz odličnu muziku

Utorak 26. dec 2017.

cover image

Poslednji petak u 2017. godini donosi raznovrstan muzički program. Početak najveselijeg vikenda će obeležiti drugačiji elektronski ritam i rođendanske žurke. Krećemo u provod.

Klub Gadost 29. decembra od 02:00 do 10:00 organizuje žurku "Late night Social club" sa domaćinom Markom Nastićem. Poslednje izdanje za 2017. će ugostiti novosadskog di-džeja Layzie. Od 16 godine se bavi di-džejingom, a dve godine kasnije je dobio prvu rezidenturu. Debi EP "First Step" je objavio 2016. godine. Danas nastupa širom zemlje, a muziku koju pravi opisuje kao "organic, percussive i multi textured".

Splav Mehanizam je pripremio zimsku verziju provoda uz DnB i dubstep. Žurka "Winter Grind" počinje u 23:00, a nastupaju Rebel B, SK3T, Mc Wisp, True Thin, Bogovski i Bambszi. Tvrd elektronski zvuk za pretpraznični provod.


KPTM je mesto održavanja žurke "Poslednji Begefank". Provod koji je osmislio di-džej Begefank postoji od 2013. godine, a ovog petka će doživeti poslednju epizodu. Od 23:00 di-džej BKO i domaćin će kreirati autentičan praznični parti. Razlog više za veselu atmosferu je proslava rođendana - Begefank puni 39. godina. Pozitivna atmosfera na maksimum.