Žurke za petak 12. januar 2018

Gde izaći prvog dana vikenda

Utorak 09. jan 2018.

cover image

Klub KPTM ima poseban program za drugi petak u januaru. "Bombe devedesetih" od 23:00 do 04:00 nastupaju uživo. Rep kolektiv koji predvode tri MC izvođača - Daki BD, Gudri i Žakila su momci koji neguju dizel doba devedesetih godina. Muzika i garderoba sa kraja dvadesetog veka u rep stilu su inspiracija za repere koji nastupaju širom Srbije.

Splav 20/44 često organizuje žurke sa jednim izvođačem - All Night Long. Za ovo izdanje, 12. januara od 23:00 do 06:00 muziku pušta di-džej i producent Stevie Whisper. Kretor žurke "Yes" i jedan od učesnika svetski poznatog provoda pod nazivom "Boiler Room" koji se realizovao na istom mestu prošle godine je prepoznatljiv po odličnom ritmu za igranje na podijumu do jutra.


Klub Gadost petak zove "Late Night Social Club". Kvalitetan zvuk, tehno varijacije i pozitivna atmosfera su ono čime se ponosi poznata žurka. Di-džejevi Nemanja Vanović, Battric i MIVU će biti zaduženi za muziči program. Provod počinje u 23:45. Uigrani trio prvi put nastupa u ovoj godini i sigurno je da su pripremili setove za aktuelnu prazničnu euforiju.