Где изаћи у петак - 19. јануар 2018

Техно, хип хоп или врела салса

Уторак 16. јан 2018.

cover image

Клуб DOT инсистира на чистом техно звуку. Деветнаести дан јануара је резервисан за наступ три домаћа ди-џеја. Расположење и ритам ће диктирати селекција песама ди-џеј дуа из удружења "031 Republic" - Лука Вуковић b2b Иван Радојевић пуштају музику од 23:00 до 05:00. Максимално добар провод гарантује још једно име са домаће сцене. Ди-џеј sam.Luda обожава заједничка гостовања. Сигурно је да ће позната техно тројка креирати музику за одличан провод.

Штрафта је клуб који се за кратко време издвојио као зона добре музике. Без страха од промена, свака журка се организује са другачијим музичким програмом. Трећи петак у јануару носи хип-хоп етикету. Вођа правог R'n'B провода у Београду је ди-џеј са дугогодишњом успешном каријером - Беге Фанк. Више пута је мењао уметничко име али никада однос према публици која га слуша. Перфектан осећај за ритам и велико искуство овог ди-џеја и продуцента ће проверено учинити да подијум за игру буде крцат до ујутру.


Велика салса журка са чак четири ди-џеја почиње у 22:00 у Центру урбане културе "Имаго". Латино ритам је многима омиљен јер изазива позитивне вибрације, покреће тело на плес и ствара веселу атмосферу. Баш такав ће бити провод на овом месту. Музику ће пуштати ди-џејеви Тимбао, Горана, Муки и Lady Timbera. Организатор журке је школа плеса "Тимбао". Поред бројних уиграних плесача, добродошли су сви заинтересовани аматери. Упознајте се са салсом и осетите чари овог плеса.