Zenker Brothers у клубу Барутана

Још један Блендеров хепенинг са популарним ди-џејевима који суботу ноћ у Београду претвара у незабораван провод са одличном електронском музиком

Субота 16. сеп 2017.

cover image

Брејкденс браћа из Минхена, Zenker Brothers, наступају вечерас, 16. септембра од 23:00 у клубу Барутана. Када је за организацију журке задужен Блендер, сасвим је јасно да ће ово бити још један музички догађај који ће се дуго препричавати. Аутентичан звук и провод за памћење ће употпунити наступ Милоша Павловића који се потписује као Реген. Улазнице су доступне путем Eventim и Gigstix продајних мрежа по цени од 690 динара.


Марко и Дарио Зенкер су ди-џејеви, продуценти и оснивачи етикете Ilian Tape. Дарио Зенкер је момак на кога су највећи музички утицај имали Wu Tang, Gangstarr и Michael Jackson. Велико интересовање за музику показује већ у 12. години када почиње да испитује техно универзум, а у 15. години почиње да миксује на грамофонским мискетама. Страст и жеља за откривањем музике га одводи на гоа тренс журке, а када је у 16. години дошао у посед првог техно записа, почиње права музичка авантура. Са 18. година, колико је тада имао, потпуно је освојио публику на Ultraschall фестивалу. Без обзира да ли пушта live сет или миксује на аутентичан начин, не скида осмех са лица и прати реакције публике која му је највећа инспирација. Прву траку је објавио 2006. године и од тада издаје ауторски рад и квалитетне ремиксе за етикете Vakant, Frozen Border и Time to Express, а од 2007. године и за етикету Ilian Tape коју је створио са братом Марком 2007. године. Активно тренинра кунг фу, а гурманско кување је за њега посебна љубав.


Марко Зенкер прави музику од 17. године, инспирисану Roots Reggae, dub и underground hip hop мелодијама. Током 2008. године је ушао у свет клабинга наступајући широм Немачке али је значајнији успех остварио са братом Дариом када су кренули у освајање света удруженим снагама. Наглашава да од њега увек очекујемо неочекивано, уз велику дозу квалитета који гарантује врхунски провод.


ПОВЕЗАНО