Garden Sessions u Botaničkoj bašti

Četiri ozbiljno dobra muzička događaja po kojima će se pamtiti leto u gradu

Sreda 12. jul 2023.

cover image

Koncerti Garden Sessions u Botaničkoj bašti uskoro stižu na gradski repertoar. Centar Beogradskih festivala CEBEF se potrudio da i ove godine organizuje spektakl za ljubitelje domaće muzike uživo. Četiri puta da za četiri velika koncerta!

Program Garden Sessions 2023

20. 7.
Marčelo i bend
21.7.Kanda, Kodža i Nebojša
22.7.Tijana Bogićević
23.7.Bajaga i instruktori

Svi koncerti počinju od 20:30. Botanička bašta Jevremovac će tokom trajanja muzičkih večeri biti galaksija sjajnog ritma i širokih osmeha. Obavezno se pridružite magiji pod otvorenim nebom.

Prvi koncert u nizu će biti nastup Marčela i njegovog benda. I to slavljenički. Marko Šelić Marčelo ove godine obeležava pune dve decenije od emitovanja prvog studijskog dela, a na ovoj manifestaciji će nastupiti sa čitavim bendom sa kojim je snimao prve zvuke. Aleksandar Jovanović Šljuka (vokal i klavijature), Filip Krumes (violina), Max Kochetov (saksofon), Marko Fabru (bas), Aleksandar Cvetković Drama (bubanj), Nevena Glibetić Nensi (vokal) i Rade Sklopić Raid (di-džej i dodatne klavijature) će zajedno sa Marčelom prezentovati bit po kome su odavno prepoznatljivi i priznati širom zemlje i regiona.

Rok, rege, fank i džez obojeni specifičnim pečatom su stil koji neguje bend iz Beograda Kanda, Kodža i Nebojša. KKN unija dobro zna šta publika voli, zato su i nezaobilazna ekipa na gotovo svim eminentnim muzičkim okupljanjima. Oliver Nektarijević (vokal), Janko Mostarlić (gitara), Nedan Pejović (gitara), Boško Stanojević (bas) i Vladan Rajović (bubanj) su članovi benda koji će vas zabavljati druge večeri.

Tijana Bogićević, mnogima favorit među ženskim vokalima iz cele Srbije dolazi da vam dodirne dušu svojim talentom. Pobednica poslednjeg izdanja "Beogradskog proleća" i predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2017. godine je prošlog leta objavila studijski album koji je publika fenomenalno prihvatila. Pop melodije u Tijaninom stilu se tako dobro uklapaju u tople letnje noći. Uverite se uživo u subotu, 22. jula od 20:30.

Četvrte, poslednje večeri nastupa Momčilo Bajagić - Bajaga i instruktori. Vladari domaćeg rok zvuka bez roka trajanja decenijama diktiraju perfektno raspoloženje svojim pesmama. Uvek je drugačije, a zauvek savršeno slušati čistu poeziju uz muziku uživo. Ovakva muzička poslastica u centru Beograda se ne propušta.