Pića za hladne dane

Ako je jesen proleće za iskusne, onda je zima novo leto. I zaslužuje pažnju. Zato visoko podignite čašu ili šolju i nazdravite sezoni stvorenoj za opuštanje bez ikakve žurbe

Petak 23. nov 2018.

cover image

Sami ili u najboljem društvu, prepustite se danima hladne jeseni. Sada ne žurite na sva ona mesta koja se posećuju tokom leta. Kartica za fitnes centar je ušuškana kod kuće i čeka naredni ponedeljak da se aktivira. Ili već neki budući dan za promene. Imate vremena na pretek da nakon obaveznih aktivnosti istražite gradsku ponudu sjajnih barova i saznate šta se najviše pije u gradu.

Kafa je idealan razlog da se izađe iz kuće. Drug koji uvek ima slobodno vreme za druženje. Provereni recept za "bildovanje" energije. Postoje razne kafe ali ona savršena je jedino važna. Perfektna, jaka, sa mirisom prave pravcate kafe. Baš takva se traži. Laboratorija kafe nije samo fenomenalan bar sa odličnom uslugom. To je mesto koje kreira savršena pića. Prvenstveno kafu. Nema neuspelih eksperimenata. Nema ni atmosfere koja se opisuje kao bezveze. Sa tajnom formulom za besprekorni kvalitet teraju sive oblake i donose radost. U svakoj šoljici.


Ako je verovati onoj narodnoj - klin se klinom izbija, onda se na niskim temperaturama pije nešto hladno. Što hladnije. Velika čaša hladne vode nikome nije pala na pamet. Ali ledeno pivo jeste. Pivnice i pabovi u Beogradu su svakog dana sve brojniji. Da ne biste gubili vreme na istraživačke poduhvate, idite na proverena mesta. Tamo gde je uvek gužva zbog svežeg piva i pozitivne atmosfere. OUR pab je upravo takav. Moderan sa domaćinskom atmosferom. Bezbroj različitih piva i odabrani specijaliteti za autentičnu jesenju idilu na Tašu. Pivo, hrana i gradska energija su još bolji uz sjajne žive svirke.

Brojni su oni koji žele i dobro piće i zanimljive porcije hrane i atraktivan ambijent. Koncept tri u jedan zapravo žele svi. Samo je pitanje gde se nalaze takvi barovi. Na Banovom brdu je jedan veoma dobar bar. Balance je spojio sve što je potrebno za savremeni hedonizam. Fantastični kokteli, razne kafe i pića sa kafom, alkoholna i bezalkoholna pića ali i izvrsna vina. Kuhinja svakodnevno sprema atraktivne grickalice i kompleksne obroke a la Italy taste. Nemoguće je ne pronaći svoju perfektnu kombinaciju. Usput ili ne, Balance ne bi trebalo prekočiti tokom krstarenja kroz grad.