Kuda za vikend: žurke u subotu - 26. maj

Subota noć je za progresiv haus, hitove iz ere dvehiljaditih i baš dobar tehno

Sreda 23. maj 2018.

cover image

Žurke u Beogradu pod otvorenim nebom su prava delicija klabinga. Pogotovo kada se organizuju na Kalemegdanu. Subota, 26. maj od 22:00 je 06:00 je rezervisana za veliku žurku na Beogradskoj tvrđavi. "Open air party" sa progresivnim hausom, čistim haus zvukom i sličnim žanrovima donosi drugačiji ritam u centar noćnog života. I veoma poznate goste. Darin Epsilon i Nick Muir su profesionalci visokog ranga u elektronskoj muzici. Svetski bit će pojačati i di-džej Audiostorm. Jedini domaći predstavnik je Subotičanin Migazz. Četiri di-džeja za jednim stejdžom za provod u posebnom ritmu.

Poslednja žurka "2000 Late" u zimskoj klupskoj sezoni je zakazana za 26. maj. Magacin Luke Beograd je mesto održavanja muzičkog retro dešavanja. Di-džejevi Eva i Matija startuju u 22:00, a do 04:00 će puštati najbolje pesme sa početka milenijuma. Odabrana selekcija domaćih i stranih hitova će predstaviti provod uz muziku koja nije bila na današnjem produkcijskom nivou ali jeste osvajala na prvi takt. Udobna obuća je obavezna jer nećete prestati da igrate.


Klub Ludost tradicionalno dočekuje subotu noć sa Cojketom na čelu muzičkog programa. Ljubitelji klasičnog klupskog provoda u Savamaloj imaju dupli razlog za radost jer Cojke dovodi u goste kolegu Miloša Starčevića. Pripremite se za još jedan odličan parti na poznatoj adresi od 23:00 do 05:00.