Nick Warren i Cid Inc nastupaju u Beogradu

Velika žurka u Blender organizaciji na kojoj će Beograd igrati u ritmu dva velika svetska di-džeja

Četvrtak 19. okt 2017.

cover image

Klub Hangar u subotu, 21. oktobra od 23:00 do 06:00 pravi sjajan parti - nastupaju Nick Warren i Cid Inc. Poznata imena koja predstavljaju svetski bit na visokom nivou, zajedno sa domaćom podrškom - Bokee i Lukai sigurno imaju ključ od vrata najkvalitetnije muzičke zone ovog vikenda.

Nick Warren je nesumnjivo jedan od lidera globalne elektronske muzike, višenagrađivani artista koji svojim popularnim miskevima osvaja na prvo slušanje. Početak karijere su obeležile žurke u čuvenom Café del Mar na Ibici još 1991. godine. Ubrzo je dobio posao di-džeja na svetskoj turneji grupe Massive Attack i upravo ovaj rad u različitim žanrovima mu je doneo široku percepciju i sposobnost perfektnog uklapanja drugačijih melodija. Talenat i osećaj za muziku koje poseduje se najbolje čuje u njegovim The Soundgarden podcast miksevima koji izlaze svakog meseca.


Cid Inc je potpuno osvojio publiku u Beogradu na prvom danu Let's Mix It festivala koji se održao prošle godine. Šveđanin koji stvara progressive, techno i tech u vrunskom stilu do sada je sarađivao za vodećim predstavnicima edm muzike, a samo neki od njih su Chris Fortier, Nick Warren, Guy J, Christian Smith, Hernan Cattaneo i Jimmy Van M. Amsterdam Dance Event, veliki klubovi širom Amerike, najpopularnija mesta za izlazak u Evropi i vodeći događaji elektronske muzike su mesta na kojima se ime ovog artiste obavezno upisuje na listu izvođača.


POVEZANO